tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 عنوان آزمون استخدامی آموزش پرورش 158 بازدید | 24 پست بچه ها من نمیدونم بومی شد با نه کسی میدونه؟ و کاش بگذرد این روز های طولانی 1399/06/22 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 تودفتر چیزی ننوشته بود واقعا و کاش بگذرد این روز های طولانی
خواب_زمستانی عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 489 تو دفترچه چیزی ننوشتهولی میگن احتمالا زیاد موقع مصاحبه لحاظ بشه بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
خواب_زمستانی عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 489 تو دفترچه چیزی ننوشته ولی میگن احتمالا زیاد موقع مصاحبه لحاظ بشه و یا اینکه بعدش اموزش و پرورش اصلاحیه بزنهولی چیزی تو دفترچه قید نشده بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
همتاترین عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1067 تو دفترچه چیزی ننوشته ولی میگن احتمالا زیاد موقع مصاحبه لحاظ بشه نمیشه که اینجوری خیلی ها چون چیزی تو دفترنیست غیربومی ثبت نام میکنن وسنجش مسئوله
محبوبه_ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2811 الکی خودتون رو الاف نکنید من دو بار دادم هر دو بار هم عالی قبول نشدم ..پول کم میارن ازمون میزارن
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 تو دفترچه چیزی ننوشته ولی میگن احتمالا زیاد موقع مصاحبه لحاظ بشه 😭😭😭ارزش خوندن داره بخونیم و کاش بگذرد این روز های طولانی
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 الکی خودتون رو الاف نکنید من دو بار دادم هر دو بار هم عالی قبول نشدم ..پول کم میارن ازمون میزارن اقا واقن پ چیکار کنیم .راستی هزینه ازمون چقده. و کاش بگذرد این روز های طولانی
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 الکی خودتون رو الاف نکنید من دو بار دادم هر دو بار هم عالی قبول نشدم ..پول کم میارن ازمون میزارن تو ازمون قبول شدی و کاش بگذرد این روز های طولانی
عاشق_لواشکم عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 9182 الکی خودتون رو الاف نکنید من دو بار دادم هر دو بار هم عالی قبول نشدم ..پول کم میارن ازمون میزارن من نمیدونستم پول واریز کردم حالا هرکاری میکنم میزنه ب گرایش شما این رشته ها نمیخوره.رشته ام هم علوم تربیتی.تو شهرمان هم اکثرا مرد میخوان .
محبوبه_ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2811 اقا واقن پ چیکار کنیم .راستی هزینه ازمون چقده. والا من دوبار 50 تومن دادم میدونی چند نفر شرکت میکنن اخرش میگن تو این شهر یدونه فلان میخوایم اونم سهمیه دارا قبول میشن
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 نمیشه که اینجوری خیلی ها چون چیزی تو دفترنیست غیربومی ثبت نام میکنن وسنجش مسئوله اره واقن.خدا لعنتشون کنه و کاش بگذرد این روز های طولانی
خواب_زمستانی عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 489 نمیشه که اینجوری خیلی ها چون چیزی تو دفترنیست غیربومی ثبت نام میکنن وسنجش مسئوله عزیزم تو سایت ای استخدام خیلیا گفتن پارسالم که بومی نبود،چند نفری رد شده بودن بخاطر همین موضوع، و اولویت با ساکن های اون منطقه بودنهمیشه برامون سورپرایز دارن این مسئولین بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
tessa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 641 والا من دوبار 50 تومن دادم میدونی چند نفر شرکت میکنن اخرش میگن تو این شهر یدونه فلان میخوایم اونم سه ... اره واقعا.جوانمون داره ب باد میره .چ گناهی کردیم اینجا ب دنیا اومدیم و کاش بگذرد این روز های طولانی