2777
2789
عنوان

یعنی سال 88/8/8 هم؟ 😐💔🖐️

643 بازدید | 36 پست

دوستان به نظرتون تو سال 88 هم یه سری تو امضا(فک نکنم اون موقع هم بوده باشه تو سایت ولی!) یا تو تاپیک یا تو بیو شون زدن

88/8/8 بهترین.....     

یه عده دیگه هم 88/8/9میبینمتون  

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا ۱۲ سال اینده سرویسیم 

۱/۱/۱ 

۲/۲/۲ 

۳/۳/۳ 

بگیرو برو

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

هی خدا یاد سال ۸۸ بخیر😒

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
روز نامزدی من بود

عه چه خوببب  

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
این یخ بازیا از وقتی مد شد مجازی اومد

😐🖐️😑

ببین تا ۱۲ سال اینده سرویسیم  ۱/۱/۱  ۲/۲/۲  ۳/۳/۳  بگیرو برو

گرفتم و رفتم   

یادش بخیر چه دوران خوبی بود نه کرونا بود نه گرونی و تورم 🤦‍♀️کاش دوباره شرایط مثل اونموقع بشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️