2777
2789
عنوان

هزینه سونو ان تی چقدره؟لطفا اگر میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این آزمایشها هر جا که بری غربالگری هست نه تشخیصی. یعنی نیلو یا هر جای دیگه بری یه برگه بهت میدن ...

مرسی از راهنماییت.فکرامو بکنم

الان زنگ زدم نیلو گفت 190 تومن میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دارو چی مصرف میکنی گفتی کلی دارو میخوری

امپول پروژسترون

امپول انوکسپارین«که این قیمتش گرونه»

روزی 3 شیاف

امپول ب کمپلکس بخاطر تهوع

قرص تهوع و تیرویید

یکی دو قلم دیگم قرص بود که دیگه دکتر قطع کرد از هفته پیش اسمش،یادم رفت

شیاف ها رو خارجی میگرفتم با بقیه داروها میشد ماهی یک ملیون ایندفعه ایرانی گرفتم نصف قیمت شد

من بعد غذا خیلی معده درد میگیرم انگار میخاد منفجر بشه معدم و عطسه خیلی میزنم گاهی 20 تا پشت هم ب دکترم گفتم گفت اشکال نداره دیروز ک دیگ نفسم بالا نمیومد خودسر سیتریزین خارجی،خودم داشتم میمردم 

گلم بچهات چین ؟؟من 21سالمه تنبلی تخمدان دارم ذخیره تخمدانم14هستش عکس رنگیمم نرماله شوهرمم کمی ضعیفه امیدی هست با ای وی اف حامله شم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
گلم بچهات چین ؟؟من 21سالمه تنبلی تخمدان دارم ذخیره تخمدانم14هستش عکس رنگیمم نرماله شوهرمم کمی ضعیفه ...

نمیدونم که هنوز.

ان شالله که نتیجه میگیری.پیگیر باش حتما.