2777
2789
عنوان

هزینه سونو ان تی چقدره؟لطفا اگر میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. خیلی جاها بیمه قبول می کنه. من رفتم بهبود . بیمه هم قبول می کرد. 

من ای وی اف کردم.کلا خیلی سختی کشیدم.مفصله

ولی الان انگار وسواس گرفتم که جای خوب باشه و اینا

انگار ادم حساس میشه

سنمم کم نیس

برا همون مثلا گفتم برم نیلو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من ای وی اف کردم.کلا خیلی سختی کشیدم.مفصله ولی الان انگار وسواس گرفتم که جای خوب باشه و اینا انگار ...

اتفاقا من هم سنم بالاست. آی وی اف کردم. تخمک خریدم. 

قشنگ درک می کنم. ولی اینها الکی پول هدر دادنه. یعنی فقط نیلو و رستاک و صدر سونوی خوب دارن؟؟؟؟؟؟

اتفاقا من هم سنم بالاست. آی وی اف کردم. تخمک خریدم.  قشنگ درک می کنم. ولی اینها الکی پول هدر د ...

نمیدونم والا.شما حساس نشدی؟

نمیدونم والا.شما حساس نشدی؟

نه عزیزم. چون پول الکی می گیرن. برای ان تی ضخامت پوست گردن رو اندازه میگرن که همه سونولوژیست ها می تونن و مهارت خاصی نیست. و اینکه ببین تیغه بینی تشکیل شه یا نه که خودت هم می تونی ببینی. چیز خاص و پیچیده ای نیست. این همه آدم کل دنیا میرن ان تی . 

دستگاهی بتونه ضخامت رو بسنجه و تیغه بینی رو ببینه.  بعد مگه مثلا نیلو زده که دستگاهش چیه و از ...

نه نزده.سایت میام همه تعریف میکنن

دکترمم گفتم کجا برم که خوب باشه؟گفت نیلو

دستگاهی بتونه ضخامت رو بسنجه و تیغه بینی رو ببینه.  بعد مگه مثلا نیلو زده که دستگاهش چیه و از ...

اهان بعدم یه چیزی

مثلا تو نی نی سایت دیدم یکی میاد میگه که ریسک غربالگری بالاس براش

بعد بقیه میگن جای دیگه برو

من خودمم موندم.میگم دستگاه اندازه میگیره دیگه.اونی که زده درسته.ربطی به مرکز سونوگرافی نداره که کجا رفته طرف

اهان بعدم یه چیزی مثلا تو نی نی سایت دیدم یکی میاد میگه که ریسک غربالگری بالاس براش بعد بقیه میگن ...

ببین این آزمایشها هر جا که بری غربالگری هست نه تشخیصی. یعنی نیلو یا هر جای دیگه بری یه برگه بهت میدن و پر میکنی که گزینه داره که این غربالگری و تشخیصی نیست و ممکنه جواب مثبت یا منفی کاذب باشه. 

حالا دوست داری هرجا برو.