2777
2789

خانوما من تا حالا کاشت نکردم سخته درد ک نداره؟

بعد اینکه من فقط واسه یه ماه میخام کاشت کنم بعدش ریمو مشکلی پیش میاد؟

و اینکه ناخنای خودتون که اسیبی ندیدن

مامان دوقلو ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخع شوهرم مخالف کاشته میگه فردل قارچ بگیری پای خودت منم میترسم شما میدونین چی باعث میشه ناخن قارچ بگ ...

خیلی کم پیش میاد قارچ بگیره طرف اول اینکه باید برین کسی که قشنگ ب کارش وارده دومم اینکه ناخن یکم بلند میشه از پایین خیلی باید مواظب باشین رطوبت زیر ناخن باعث قارچ میشه موقع کار کردن ظرف شستن دستکش دستتون باشه من الان نزدیک ۱ ساله دست خودم کاشته اصلا قارچ نزده

خب حموم  رفتنی ک نمیشه دستکش پوشید

ن عزیزم منظورم اینه ک وقتی ک ناخنتون از جایی ک رشد میکنه یعنی بالا یکمی بلند بشه از روی ناخن اصلیتون اونموقع باید برین ترمیم نرید و مراقبت نکنین رطوبت ک بگیره میشه قارچ

در صورتی که مواد کاشت ناخن محکم ب ناخن خودتون چسبیده ک قارچ نمیشه

ن عزیزم منظورم اینه ک وقتی ک ناخنتون از جایی ک رشد میکنه یعنی بالا یکمی بلند بشه از روی ناخن اصلیتون ...

اهان منظور شما اینه که مواد نباید از روی ناخن بلند بشه و محکم ب ناخن بچسبه تا اب نره ریزش؟؟؟ ولی من سر یا ماه میخام برم ریموو فقط دلم میخاد یبار کاشت ناخن رو تجربه کنم و بعدش ریمو کنم بنظرتون با یکبار چیزی میشه مگه ؟ اخه ترمیمای اینجا خیلیی گرونه ۱۰۰ میگیرن

مامان دوقلو ها