سه ماه برا گفتن عشقم زود نيست!!!اگه پسره ارزششو داره و حالا حالاها نميخواى كات كنى تبريك بگو،ولى يه تبريك ساده زياد احساسات به خرج نده كه فك كنه ميخواى منت كشى بكنى
عجببب بهش تبریک بگو عذرخواهی هم بکن اخلاقتم تعغیر بدی خیلی خوب میشه آخه نمیفهمم واقعا گیر به چی؟ ...
اهوم خودمم دارم تمام تلاشمو میکنم ک اخلاقمو تغییر بدم میدونم ک سر چیزای الکی نباید بهش گیرمیدادم مثلا یکی از گیردادنام بهش بخاطر پیج اینستاش بود چون قبل از آشنایی با من یه پیجی داره ک هم دخترا فالوش کردن هم این دخترا رو منم گیر دادم ک باید پاکش کنی گف آنفالوشون میکنم قبول نکردم قبلا چند باری هم گیر داده بودم بهش ک اینستاشو غیرفعال کرده بود بعدم گفت اصلا توهم وارد اکانت اینستام شو اما من گفتم ن فقط باید دلیتش کنی حالا چی بگم بنظرتون
اهوم خودمم دارم تمام تلاشمو میکنم ک اخلاقمو تغییر بدم میدونم ک سر چیزای الکی نباید بهش گیرمیدادم مثل ...
این دیگه خیییلی گیره...مثلا دخترا فالوش کردن چیشده؟
بعدم اگه واقعا دوستت داشته باشه همه جاهم پر دختر باشه چشش فقط تورو میبینه
ازش عذرخواهی کن و بگو چجوری میتونم جبران کنم
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
یه هدیه براش بخر پست کن دم خونش + یه نامه ی عذرخواهی
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
بنظرم اصلا متن ننویس یه هدیه براش بخر پست کن دم خونش + یه نامه ی عذرخواهی
کادوی تولدشو از قبل جداشدن خریده بودم ولی اصلا نمیشه پستش کرد چون آشناییم و نمیخوایم کسی از رابطمون باخبر بشه مامانش میدونه ولی یکی زنداداشاش ک مدام میره و میاد خونشون باخبر نیس و اگه بدونه مطمئنا سنگ میندازه سر راهمون ..فعلا فقط میشه تو مجازی بهش تبریک بگم
بنظرم اصلا متن ننویس یه هدیه براش بخر پست کن دم خونش + یه نامه ی عذرخواهی
راستی عزیزم بااینکه جدا شدیم اما ایشون هنوزم شمارمو داره و بااینکه تلگرامش روی لست سین هس اما من جزء استثناهاشم یعنی میتونم اخرین بازدیدشو ببینم نمیدونم حالا اونم دلش واسم تنگ میشه یا ن
کادوی تولدشو از قبل جداشدن خریده بودم ولی اصلا نمیشه پستش کرد چون آشناییم و نمیخوایم کسی از رابطمون ...
خب یه کاری کن
بهش بگو بیا فلان جا قرار بذاریم
بعد برو کادو رو با نامه بهش بده و یه تبریک مختصر بگو و برگرد
بنظرم حرفای دلتو توی نامه بنویس...من جات بودم حضوری حرف نمیزدم چون یهو یه چی بگه تو هم یه چی میگی خرابتر میشه اوضاع
راستی عزیزم بااینکه جدا شدیم اما ایشون هنوزم شمارمو داره و بااینکه تلگرامش روی لست سین هس اما من جزء ...
نسبت خانوادگی دارین باهم؟
و اینکه چند سالشه و چند سالته؟
چی خونده؟
بعد ببین اخلاقش چجوریه...طبق اون نامتو بنویس