2777
2789
بله دورا دور ، من 20م اون30 و دکترای دامپزشکی

خب پخته هم هست...وقتی برا حفظ رابتطون تلاش میکرد ینی احتمالش بالاست بیاد

خیلی هم حرف گوش کنه هاا..باورم نمیشه پیجشو بست!!!

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
نسبت خانوادگی دارین باهم؟ و اینکه چند سالشه و چند سالته؟ چی خونده؟ بعد ببین اخلاقش چجوریه...طبق ا ...

اخلاقش خوبه اما زود عصبی میشه قبلا هم ی شکست عشقی خیلی بزرگ داشته ،،رمانتیک هم هس مثلا تو قرار اولمون برام گل رز گرفته بود و حس خیلی خوب بهم منتقل کرد (فقط یبار از نزدیک دیدمش)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پخته هم هست...وقتی برا حفظ رابتطون تلاش میکرد ینی احتمالش بالاست بیاد خیلی هم حرف گوش کنه هاا..ب ...

بله خیلی عاقله و بیشتر کاراشم از روی منطق انجام میده ،، بله بخاطر من چند ماه پیجشو غیرفعال کرده بود اما گف نمیتونم پاکش کنم چون پیج اصلیمه و ۳ساله دارمش همه آشناهام و همکارام تو پیجمن

بهش پیام بده یا زنگ بزن خواهش کن بگو لطفا بیا اینجا اگه دوستت داشته باشه میاد دیگه..

باشه از قبل باهاش هماهنگ میکنم انشاا... ک بیادش،، فقط از این میترسم ک بگه چیکارم داری تو ک باهام کات کردی ،،، اخه دفعه آخر بهم گف تو عاشق نمیخوای اسیر میخوای برو هروقت بزرگ شدی بیا 

اخلاقش خوبه اما زود عصبی میشه قبلا هم ی شکست عشقی خیلی بزرگ داشته ،،رمانتیک هم هس مثلا تو قرار اولمو ...

جدی میگی!؟

کلا یه بار دیدیش و انقد بهش گیر میدادی!؟😐

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
جدی میگی!؟ کلا یه بار دیدیش و انقد بهش گیر میدادی!؟😐

بله🙈🙈🙈 مسیرمون نزدیک همدیگس از دور خیلی همو دیدیم ولی این ک ی جا باشیم فقط ۱بار بود چون من شرایطشو نداشتم برم بیرون باهاش

باشه از قبل باهاش هماهنگ میکنم انشاا... ک بیادش،، فقط از این میترسم ک بگه چیکارم داری تو ک باهام کات ...

راس میگه بنده خدا

اگه گفت چیکارم داری یا سکوت کت یا بگو لطفا بیا

سر قرار هم که رفتی فقط نامه و کادوشو بهش بده

سریع برگرد

ته نامه هم بنویس جوابتو بهم بگو

اگر دلت خواست نامرو که نوشتی بیا ازم نظر بخواه یه جاهاییشو اگ بد بود تعغییر بدیم

باشه عزیزدلم مرسی از راهنماییات😘😘🌹🌹🌹

❤😍خوشحال شدم