خب پخته هم هست...وقتی برا حفظ رابتطون تلاش میکرد ینی احتمالش بالاست بیاد
خیلی هم حرف گوش کنه هاا..باورم نمیشه پیجشو بست!!!
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
نسبت خانوادگی دارین باهم؟ و اینکه چند سالشه و چند سالته؟ چی خونده؟ بعد ببین اخلاقش چجوریه...طبق ا ...
اخلاقش خوبه اما زود عصبی میشه قبلا هم ی شکست عشقی خیلی بزرگ داشته ،،رمانتیک هم هس مثلا تو قرار اولمون برام گل رز گرفته بود و حس خیلی خوب بهم منتقل کرد (فقط یبار از نزدیک دیدمش)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب پخته هم هست...وقتی برا حفظ رابتطون تلاش میکرد ینی احتمالش بالاست بیاد خیلی هم حرف گوش کنه هاا..ب ...
بله خیلی عاقله و بیشتر کاراشم از روی منطق انجام میده ،، بله بخاطر من چند ماه پیجشو غیرفعال کرده بود اما گف نمیتونم پاکش کنم چون پیج اصلیمه و ۳ساله دارمش همه آشناهام و همکارام تو پیجمن
بهش پیام بده یا زنگ بزن خواهش کن بگو لطفا بیا اینجا اگه دوستت داشته باشه میاد دیگه..
باشه از قبل باهاش هماهنگ میکنم انشاا... ک بیادش،، فقط از این میترسم ک بگه چیکارم داری تو ک باهام کات کردی ،،، اخه دفعه آخر بهم گف تو عاشق نمیخوای اسیر میخوای برو هروقت بزرگ شدی بیا
اخلاقش خوبه اما زود عصبی میشه قبلا هم ی شکست عشقی خیلی بزرگ داشته ،،رمانتیک هم هس مثلا تو قرار اولمو ...
جدی میگی!؟
کلا یه بار دیدیش و انقد بهش گیر میدادی!؟😐
❌نفر دومی هستم که صاحباین کاربریه❌ رضوانه هستم سکوت در اثر بستن دهان نیست، در اثر باز کردن فکر است، هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
باشه از قبل باهاش هماهنگ میکنم انشاا... ک بیادش،، فقط از این میترسم ک بگه چیکارم داری تو ک باهام کات ...
راس میگه بنده خدا
اگه گفت چیکارم داری یا سکوت کت یا بگو لطفا بیا
سر قرار هم که رفتی فقط نامه و کادوشو بهش بده
سریع برگرد
ته نامه هم بنویس جوابتو بهم بگو
اگر دلت خواست نامرو که نوشتی بیا ازم نظر بخواه یه جاهاییشو اگ بد بود تعغییر بدیم