2821
2789

😁😁😁قانون جذب کیلو چند بابا ... قانون جذب واسه اوناس که میخام از سر جاشون تکون نخورن و به آرزوهاشون برسن ... موفقیت فقط و فقط نتیجه تلاش و کوشش هست و بس

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اینا الکیه دکان جدیده واسه کلاس برگزار کردن و پول و طرفدار جمع کردن خودشون

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما دیگه زیادی بهش فکر کردی😆

فقط فکر کردن نیس یه حرکت مثبتی در جهتش بزن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

عزیزم انژری مثبت و قانون جذب اسم دیگه همون توکل و امیده. ولی حتی توکل هم خالی خالی جواب نمیده 

همه عزادار سر به گریبون مردا سر دار زنا تو زندون نه رو آسمون نه تو زمینیم حسرت بکشیم گریه ببینیم 😭🖤

زدم دیگه از شوهرم پول دزدیم تو خونه گم شد 

خودش پیدا کرده لابد😶

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

از شوهرت پول دزدیدی؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

اسمش پول باد اوردست. یبار شوهرم یه کتاب بهم داد گفت بخون کتاب رابرت کیوساکی که در مورد اقتصادع. منم گفتم حال ندارم گفت بخون بابا بعدش پول راحتتر میتونیم در بیاریم تا بازش کردم دوتا تراول پنجاهی افتاد دهن شوهرم باز مونده بود😂😂گفت فکر نمیکردم اینفد زود جوابتو بده .ولی خدا شاهده اون 100تومن همون روز کرایه تاکسیم شد😒😒

همه عزادار سر به گریبون مردا سر دار زنا تو زندون نه رو آسمون نه تو زمینیم حسرت بکشیم گریه ببینیم 😭🖤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792