2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 90 پست
والله من سی سالم بود یه کاری کردن الان تمایلی به دیدنشون ندارم. به سن‌ نیس به معرفت طرفه که عروس رو ...

اونا دیگه خیلی نامرد بودن😥

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
درسته . مشکلاتی از این قبیل برای هر خانمی تو هر سنی پیش میاد اما ی دختر اگه سنش بالاتر باشه و تجربی ...

عزیزم اگه دقت کنی نوشتم به فرهنگ خانواده ها و رسم و رسوم بستگی داره ...مثلا طرفای ما خییییییلی کوچیک ازدواج میکنن اماهمه یاد گرفتن زندگیشونو بسازن ...یاد گرفتن سیاست به خرج بدن و مدارا کنن...یاد گرفتن خودشون مشکلاتشون و باهمسرشون حل کنن با حرف زدن 

چون خانواده ها از اول به بچه هاشون میگن انقدر به درک و شعور شما اعتماد داشتیم که اجازه ازدواج دادیم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من ازاین ک زودازدواج کردم اصلاااا پشیمون نیستم شوهرمم۲۳سالشه فقط میخوام شوهرم ب حرفم گوش کنه ...

ولشون کن مهم نیست کی ازدواج کردی... جدی گرفتیااا..

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

[QUOTE=154900268]چی میشه کرد..عبرت هم نمیگیرن هیچوقت اینجا ک من هستم ۲۵ تا ۳۵ ازدواج میکنن دخترا..خیلی بران عجیبه سن ...[/QUOدخترسیزده ساله باپسربیست وپنج ساله اذدواج میکنن بعدازدوسال دختره خیانت میکنه دلیلشم میگ شوهرم منونمیفهمه اخه لامصعب توالان بایدعروسک بازی کنی ن شوهرداریچ

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
والابخدااینجایی ک من زندگی میکنم دخترویازده سالگی شوهرمیدن باورت میشه باخواست خودش دوسال بعدشم دختره ...

عزیزم جایی که من زندگی میکنم هم همینه . الان من با هجده سال سن یه پسر شش ماهه دارم . ولی یه همکلاسی داشتم شوهر نکرده چند ساله همه میگن ترشیده😒 . اون داره درس میخونه . من دارم با خانواده شوهر سرو کله میزنم . واقعا فک میکنم یه زن هفتادسالم 😥

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
عزیزم اگه دقت کنی نوشتم به فرهنگ خانواده ها و رسم و رسوم بستگی داره ...مثلا طرفای ما خییییییلی کوچیک ...

طلاق نگرفتن به معنی خوب بودن یه زندگی نیست! دختر همین‌جوریش تو قانون ما اسیب پذیر هست دیگه بچه هم باشه و زیر سن قانونی هم ازدواج کنه که دیگه هیچی. 

نه نیست😐من پونزده سالم بود ازدواج کردم کاملاعاشقانه و شونزده سالگیمم پسرم بدنیا اومد  الانم ک ...

خداروشکرعزیزم 

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
دوستان من ازاین ک زودازدواج کردم اصلاااا پشیمون نیستم شوهرمم۲۳سالشه فقط میخوام شوهرم ب حرفم گوش کنه ...

شما از ازدواجتون پشيمون نيستين اميدوارم هيچ وقتم پشيمون نشيد اما بايد با شرايط كنار بياييد همسري داريد كه اونقدر به پختگي نرسيده بوده كه با يه دختر بچه ازدواج كرده احتمالا از لحاظ مالي هم وابسته به خانواده است بايد قبول كنيد با اون تنها ازدواج نكرديد با اون و خانواده به عنوان يه پكيج ازدواج كرديد تحمل كن تا هردوتون بزرگتر و مستقلتر بشيد 

خوب از نظر خودت خوشبختی. با معیار های متعارف جامعه یه فرد کودک همسر خوشبخت خیلی محسوب نمیشه

خب مهم ترین نظر هم باید نظر خودمون باشه ما که واسه دیگران زندگی نمیکنیم زمانی که ازدواج کردم من ١۶ همسرم ٢١ سالش بود ...البته شایدم حق باشما باشه چون تمام اطرافیان ما تو این سن و سال ازدواج کردن و از نظر ما مشکلی نیست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
[QUOTE=154900268]چی میشه کرد..عبرت هم نمیگیرن هیچوقت اینجا ک من هستم ۲۵ تا ۳۵ ازدواج میکنن دخترا..خی ...

عزیزم میبینی ک الانم با ما مخالفن تو تاپیک!

اصلا بهترین زندگی رو هم داشته باشن،، پس شیطنت ها و ازادی و بیخیالی دوران جوونی چی!

من حتی از اینکه تو مدرسه بچه ارومی بودم زیاد خوش نگذروندم الان ناراحتم😂

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
نه نیست😐من پونزده سالم بود ازدواج کردم کاملاعاشقانه و شونزده سالگیمم پسرم بدنیا اومد  الانم ک ...

الان کودک همسرای سایت که ۱۲ سالگی شوهر کردند و چشم خوشبختی رو‌دراوردند میریزند اینجا😅

عزیزم جایی که من زندگی میکنم هم همینه . الان من با هجده سال سن یه پسر شش ماهه دارم . ولی یه همکلاسی ...

فک میکنن هرکی شوهرکنه انگارقله اورست فتح میکنه انقدسطح فرهنگهاپایینه بخدا

الان کودک همسرای سایت که ۱۲ سالگی شوهر کردند و چشم خوشبختی رو‌دراوردند میریزند اینجا😅

خخخخ دقیقا