2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 90 پست

عروسی نکن اگر خونه مستقل برات نگرفت تا ۱۸ هم عروسی نکن الان درستو بخون 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا؟؟؟ واقعا؟؟

بخدا بخاطر همین میگم اصلا قبول ندارم خیلیاا ملاک ازدواج و سن و سال میدونن ....ممکنه همین مشکل برای یه دختر ٣٠ ساله هم پیش بیاد 

بستگی به دختر و شرایطش و نوع فرهنگ خانواده داره عزیزم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
 چه درد ناک گفتی😀

والابخدااینجایی ک من زندگی میکنم دخترویازده سالگی شوهرمیدن باورت میشه باخواست خودش دوسال بعدشم دختره بایه پسردیگ ب شوهرش خیانت میکنه 

البته ب سن وسال نیس ولی چرابایدزودشوهربدی دختری ک سیزده ساله شوهرکنه چه توقعی ازش میشه داش سردی گرمیه روزگارونچشیده چی دیدن تواینازودشوهرمیدن خداعالمه

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
درسمودارم میخونم 

اوکی زیر بار زور هم نرو .خونه ی مادرشوهر هم برای زندگی نرو اصلا بگو خونه مستقل 

اصلا خودت هم نگو بگو مامان بابات بگن اونا هم نگفتن خودت کوتاه نیا .فعلا هم روابط کامل نداشته باش تا عروسی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
بخدا بخاطر همین میگم اصلا قبول ندارم خیلیاا ملاک ازدواج و سن و سال میدونن ....ممکنه همین مشکل برای ی ...

درسته . مشکلاتی از این قبیل برای هر خانمی تو هر سنی پیش میاد

اما ی دختر اگه سنش بالاتر باشه و تجربیات بقیه رو سر لوحه قرار داده باشه و یک سری اموزشا و سیاستا بلد باشه کمتر تو عمق باتلاق بدبختی فرو میره

بخدا بخاطر همین میگم اصلا قبول ندارم خیلیاا ملاک ازدواج و سن و سال میدونن ....ممکنه همین مشکل برای ی ...

اره عزیزم درست میگی امامن میگم دخترپونزده ساله وچه ب عاشقی زودخواس شوهرش بدی بخدامن پونزده سالم بودتوکوچه لیله بازی میکردم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
والابخدااینجایی ک من زندگی میکنم دخترویازده سالگی شوهرمیدن باورت میشه باخواست خودش دوسال بعدشم دختره ...

چی میشه کرد..عبرت هم نمیگیرن هیچوقت

اینجا ک من هستم ۲۵ تا ۳۵ ازدواج میکنن دخترا..خیلی بران عجیبه سن و سال متاهل های نی نی سایت

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
وقتی بچه ای، کم تجربه ای، به سن قانونی نرسیدی شوهر میکنی واقعا باید منتظر هر اتفاقی تو زندگیت باشی!! ...

والله من سی سالم بود یه کاری کردن الان تمایلی به دیدنشون ندارم. به سن‌ نیس به معرفت طرفه که عروس رو مثه دختر خودش میدونه یا میخوان یه طور برخورد کنند عروس زده بشه

و بازم تیکه بندازای همیشه در صحنه...

خواهرم اولین کاری ک میکنی نزدیک خانواده شوهر زندگی نکن کم کم مساعل حل میشه

اگه بعد از اینکار مشکلت حل نشد با همسرت برید مشاوره...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

یه همچین مردی که به خاطر یه موضوع به این کوچیکی میخواد طلاق بده و دعوا راه بندازه بهتره همون تو دوران نامزدی همه چیو تموم کنی 

زندگی بالا پایین و مشکلات فراوون داره  اگه چپ بره راست بیاد بگه طلاقت میدم که نشد زندگی 

💖