2777
2789

😍😍

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
یس من‌خودم یساله به این باور‌رسیدم ۲۷ سال زجر کشیدم یساله خوشیختم چون‌ذهنمو تغییر دادم

خداروشکر☺️❤

صبور بودن هم خيلي مهمه

امپراطوري ها يك روزه ساخته نشدن

واقعا چطوری

تو یه جمله نمیشه گفت

اونی که اینو‌بهم‌یاد داد خیلی زحمت کشید

اسمشم‌تو‌امضامه

شاید بهترین جمله‌ای که بتونم‌بگم‌اینه که مرگ و پیری نزدیکه

تا جوونی لذت ببر

زندگی با همه سختیاش ادامه داره چه بخندی چه کریه کنی متوقف نمیشه

گور بابای همه چی فقط خوش باش چون بزودی پیرمیشی و میمیری و فقط یبار زندگی‌میکنی فقط یبار میتونی ۲۵ ساله باشی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
تو یه جمله نمیشه گفت اونی که اینو‌بهم‌یاد داد خیلی زحمت کشید اسمشم‌تو‌امضامه شاید بهترین جمله‌ای ...

من بخاطر خیلی چیزا بخاطر خاطرات بد گذشته تو جوونی الان مریضم و پیر شدم باخنده بیگانه ام

من بخاطر خیلی چیزا بخاطر خاطرات بد گذشته تو جوونی الان مریضم و پیر شدم باخنده بیگانه ام

منم پدرمادرم منو نمیخاستن

پدرمادرم هردو از ارث محروم‌شدن

دوس‌دختر داداشم فوت کرد داداشم دیوونه شد

هزار جور عذاب کشیدم

تمام وجودم پر از نفرت و کینه و انتقام بود شبا نمیتونستم بخابم یخاطر کینه

ولی یساله که تو ارامش کاملم

فهمیدم که دست خار دنیا😂

فقط خودمو عشقه

بزودی میمیرم پیر میشم

فک‌میکنم یه یتیمم که حالا میتونم لذت ببرم با شوهرم که زندگیشم

و یا حتی بدون اون

چون بقول سلطان ‌همه یروزی‌بهت بی ادبی میکنن😎