2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید لطفا😞

213 بازدید | 17 پست

بچه ها نمیدونم در جریان تاپیکای من بودید یا ن اما همونیم ک با عشق سه سالم چند شبه قهریم و خبری ازش نیست و سراغی ازم نگرفته 

دلم خیلی گرفته .... چقدر بی معرفته،،،،

نمیدونم اسمش قهره یا جدایی اما برام عجیبه ک چرا و چطور ب اینجا رسیدیم ، یعنی یه بحث کوچیک انقدر براش ارزش داشت ک دوبار رفتم منت کشی و سرد جواب داد؟

خیلی ناراحتم😭

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه منت كشي نكن برميگرده اگه واقعابخادت اگرنه كه همون الان بره بهتره تاچندوقت ديگه شايدم دنباله بهو ...

ما حتی یه شبم قهر نبودیم تا الان 

چطور میتونه اخه ....

بخوادت خودش میاد..همون دوبارم اشتباه کردی بهش بها دادی تا قهرو طولانی تر کنه...رها کن خودش میاد

نمیدونم وقتی اومد قبولش کنم یا ن .... ازش توقع اینو نداشتم واقعا

نمیدونم وقتی اومد قبولش کنم یا ن .... ازش توقع اینو نداشتم واقعا

چندتا از تایپیکاتو خوندم..من حدس میزنم ایشون سرشون گرمه..خداکنه حدسم غلط باشه ولی من جات باشم فعلا محل نمیدم جوابشم نمیدم اگر فقط تو توو زندگیش باشی انقد پیگیرت میشه تاازدلت دربیاد اما اگر سرش جای دیگ گرم باشه یکی دوبار شاید بهت پیام بده و بعدم بره..فقط حواست باشه زاپاس کسی نشی..اگ برگشت چندوقتی بی محلی کن ببینی مثل قبل هست یا نه

میدونم سخته و طاقت فرسا ولی خب یکم خودتو بیخیال نشون بده یا بهش زنگ بزن باهاش صحبت کن و منطقی صحبت ...

ن دیگه زنگ نمیزنم

وقتی یبار زنگ زدم و درست حسابی جوابمو نداد الان بزنگم چی بگم

چندتا از تایپیکاتو خوندم..من حدس میزنم ایشون سرشون گرمه..خداکنه حدسم غلط باشه ولی من جات باشم فعلا م ...

مرسی ک وقت گزاشتی و خوندی عزیزم

دوست ندارم این فکرو کنم اما اره انگار سرش گرمه.... همه همینو بهم میگن

میدونی این بلاتکلیفیه سخته نمیدونم الان دقیقا جداشدم نشدم چی شده دقیقا

مرسی ک وقت گزاشتی و خوندی عزیزم دوست ندارم این فکرو کنم اما اره انگار سرش گرمه.... همه همینو بهم می ...

اره میفهمم چی میگی بلاتکلیفی سخته اما اگر توام حدست همینه خودت براخودت تعیین تکلیف کن و برو..سخته ولی میشه مطمعن باش

چیا بهش گفتی؟؟ اون چیا میگفت؟؟

قضیه این بود ک از صبح تا شب هیچ خبری از من نگرفت ولی انلاین میشد گوشیم دم دستش بود

دوبار زنگ زدم اما جواب نداد دفعه سومو جواب داد ک خلاصه دعوامون شد چرا نبودی و....

منم عین فیلم هندی زدم زیر گریه اصلا ب گریم اهمیت نداد گفت برو بخواب گریه نکن اعصابمو خورد نکن و شب بخیر گفتیم

فردای دعوا گفتم گناه داره خسته ست کار میکنه دیگه اعصابشم بخاطر دعوا خورد نکنه بهش زنگ زدم اشتی کنم خیلی سرد گفت کار دارم سرم شلوغه قطع کن 😐 منم بدون خدافظی قطع کردم و هیچی نگفتم 

شبش اومد پیام داد گفت من الان رسیدم خونه خستم میخوابم شب بخیر منم گفتم شب بخیر 

و دیگه پیامی نداد

منم فرداش پیام دادم زندگیم حالت چطوره خوبی؟ من بیشتر از یه روز تحمل قهرمونو ندارم اگه من گیر دادم و عصبیت کردم معذزت میخوام ولی تو هم قول بده ک دیگه بیخبرم نزاری چون دلم برات تنگ میشه ❤

خوند و گفت سلام اوکی منم گفتم سلام یکم مهربونتر گفت باهام سرو کله نزن دست از سرم بردار و .... منم دیگه پیام ندادم اونم نداد

اره میفهمم چی میگی بلاتکلیفی سخته اما اگر توام حدست همینه خودت براخودت تعیین تکلیف کن و برو..سخته ول ...

دوست ندارم قضاوت کنم نمیدونمم چطور مطمئن شم