2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خارش واژن 😵🥴😨

353 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من الان دو هفتس خارش شدید واژن دارم .هم داخلش وهم لبه های بیرونی .فک کردم از عفونته رفتم کلوتریمازول پمادشو که برای تزریق به داخل واژنه خریدم استفاده کردم .عفونت ندارم ولی لبه های بیرونی قرمز شده و میخاره؟توروخدا اگه ماما هست تو سایت کمکم کنه خیلی درعذابم

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

شیو کردی امروز؟ منم اینجوری شدم نمیدونم چرا قبلا البته 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبر نساه مثل آب رو آتیشه خیلی خوبه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
شنیدی میگن اانگار دلت میخواد بدنت میخاره..... 🙈🙈🙈🤣🤣🤣

😐

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
شنیدی میگن اانگار دلت میخواد بدنت میخاره..... 🙈🙈🙈🤣🤣🤣

😕😕

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨