2777
2789
عنوان

نمیدونم خوابم یا بیدار؟؟؟شما بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمانه جون مرسی از تبریکت.من پیاز رو چون قاعده آوره خوردم که مثلا زودتر پری شم.ولی خود پیاز درمانی رو خیلی از بچه ها انجام دادن و جواب گرفتن.واست آدرس تاپیک رو میذارم.ببین اگه خواستی انجام بده.منم منتظر بودم پری شم انجام بدم ولی خداروشکر باردار شدم اونم طبیعی و با یک لوله
انسانم‌ آرزوست.  
دل دریایی جون خیییییییییلی بهت تبریک میگم،نمیدونم چرا از شنیدن خبر بارداری اشکام سرازیر میشه،انشالله خدا نی نی نازتو برات سالم نگه داره و بارداری سالم و شادی رو داشته باشی برای منم دعا کن عزیزم،من بدجور بی تاب مامان شدنم
باران _متولد 68_2سال مزدوج_تیر ماه اولین اقدام _نی نی اول_منتظر ﻋﺎﻗﺒﺖ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺍﺯ ﺷﺐ ﻫﺎﯼ ﺩﻭﺭ / ﮐﻮدﮎ ﻣﻦ ﭘﺎ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﻨﻬﺪ / ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﻣﻦ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ / ﻧﺎﻡ ﺷﻮﺭ ﺍﻧﮕﯿﺰ " ﻣﺎﺩﺭ " ﻣﯽ ﻧﻬﺪ ...
دل دریایی جون من از تایپیک اول خوندم الان گریم گرفته ایشااااااااالله این هدیه ی آسمانی مبارکت باشه عزییییییزم گواااااارای وجوووووود
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
تروخدا واسه ماهم دعا کن خدا منتظرمون نذاره
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
مرسی عزیزم. دعا میکنم که خدایا هرچه زودتر مامان شه. مرسی نازنین تنها.بخدا هر لحظه بیادتون هستم. اون صحنه ای که بی بی رو گذاشتم و به 3ثانیه نرسید اول خط پایین افتاد حتی پررنگتر از بالایی رو واسه همه میخوام.خیلی صحنه زیبایی بود. خدا جون ایشالا برای همه منتظرا
انسانم‌ آرزوست.  
دل دریایی جان . مبارکت باشه عزیزم چشمت روشن . خیلی خوشحال شدم وقتی پستاتو خوندم . به امید و لطف خدا نی نی سالم و خوشگل و توپلی ات 9 ماه دیگه میاد بغلت و عطر تنش به همه نگرانیات خاتمه میده . با ارزوی اینکه همه منتظرای نی نی یکی یکی از این تاپیک های قشنگ بزنن .
🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺