2777
2789
عنوان

نمیدونم خوابم یا بیدار؟؟؟شما بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه بعد عکس یک لولم باز شد که حتی قبل نبود و اینکه پاهامو بالا میگرفتم چیزی نریزه.یکیم زیاد بادوم خوردم.از روزیکه پری شدم که بعدش عکس انداختم یکسره فقط بادوم میخوردم
انسانم‌ آرزوست.  
دریایی جون عیدیت مبارکککککک باشه خیلی خوشحال شدم... اشک تو جشام جمع شده حتمادل باکی داریکه تو این روز عیدی به اینبزرکی کرفتی
ربَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً
دل دریایی جون بهت تبریک میگم مبارکهههههههههههههه واس ما منتظرا هم دعا کن .من میخوام فردا بی بی بذارم.دعا کن بی بی معصومه به منم عیدی مو بده. جواب آزمایشم بگو.منتظرم
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
مرسی ماهان و بابی جون.نه چه دل پاکی فداتشم.من از همه گناه کارترم. خودم دیشب تا نماز صب همش فک میکردم و گریه میکردم.اشکم از دیشب همینجور جاری میشه الانم جواب آزمایشم رو گرفتم مثبته.بیچاره شوهرم ا، صب میگفت اینقد خوشحالی نکن که بعد ضدحال بخوری.ولی من میگفتم باور کن حاملم
انسانم‌ آرزوست.