http://upload7.ir/imgs/2014-08/29295758391733399707.jpg
آخرین باری که پری شدم دقیقا روز اول ماه رمضون بود بعدش تا روز40 من بیبی چک گذاشتم منفی بود حتی سونو هم رفتم خبری نبود.دیگه ببعد شروع کردم به خوردن گرمی.هرروز چای دارچین و نبات زعفرون حتی دو روز هم پیاز درمانی رو شروع کردم ولی از بس معدم میسوخت ادامه ندادم.چون شکمم بزرگ شده پری هم نمیاد شبا خیلی بد خوابم میبرد و اذیت بودم.معدم که وضعش خراب بود الان یکسره میسوزه.دیشب رفتم که آمپول بزنم درمانگاه کنار خونمون بسته بود.شوشو اصرار کرد که بیا بی بی بذار.گفتم وقتی میدونم جوابش چیه چرا بذارم.حتی واسه دکتر که برم لاپاراسکوپی وقت گرفتم.ولی در کمال ناباوری دو خط پررنگ افتاد دیشب.یک ساعت بعد هم گذاشتم بازم همینطور.صب گذاشتم بازم همینطور
یعنی دودلم نمیدونم واقعا خوشحال باشم یانه.؟یعنی من بحاجتم رسیدم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این ماه بعد عکس یک لولم باز شد که حتی قبل نبود و اینکه پاهامو بالا میگرفتم چیزی نریزه.یکیم زیاد بادوم خوردم.از روزیکه پری شدم که بعدش عکس انداختم یکسره فقط بادوم میخوردم
دل دریایی جون بهت تبریک میگم مبارکهههههههههههههه واس ما منتظرا هم دعا کن .من میخوام فردا بی بی بذارم.دعا کن بی بی معصومه به منم عیدی مو بده. جواب آزمایشم بگو.منتظرم
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
مرسی ماهان و بابی جون.نه چه دل پاکی فداتشم.من از همه گناه کارترم. خودم دیشب تا نماز صب همش فک میکردم و گریه میکردم.اشکم از دیشب همینجور جاری میشه الانم جواب آزمایشم رو گرفتم مثبته.بیچاره شوهرم ا، صب میگفت اینقد خوشحالی نکن که بعد ضدحال بخوری.ولی من میگفتم باور کن حاملم
تا وقتی که شوهرم آزمایش مثبت رو دید با یک گل اومد خونه.جفتمون اشک ریختیم.وای خدا چقد شوشو خوشحال بود خدایا شکرت.سجده شکر رو بجا آوردم واسه همه هم دعا کردم