2777
2789
عنوان

نمیدونم خوابم یا بیدار؟؟؟شما بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی نگار و مهدیس جون بخدا اگه بدونی چه زجرا کشیدم و چه شبا تا صب فقط گریه کردم نگارجون بعد بهم حق میدادی این آخریا واقعا آروم شدم و خدا رو شکر میکردم.قربونش برم وقتی بهش اعتماد کردم و حتی واسه آی وی اف شکر میکردم دلمو شاد کرد.فقط میخواست آزمایشم کنه
انسانم‌ آرزوست.  
مرسی مونا جون.بخدا نمیدونین که با چه صبر و حوصله ای من و شوشو رفتیم دنبال وام که باخیال راحت بریم آی وی اف.دوهفتست هرشب مهمون دارم.خودمو اینقد اذیت میکردم و کار میکردم و سرپا بودم که زودتر پری بیاد ولی نیامد همشونم نی نی داشتن مهمونام.خونم که میومدن تو این دو هفته جالبه که شبا بخدا میگفتم خدایا چی شد بمنم میدادی.فردای روزی که همکار شوهرم و خانمش رفتن صب حالم گرفته بود گفتم باز خونه ساکت شد.آخه بچشون فقط میخندید جیگرم
انسانم‌ آرزوست.  
عزیزم من گفتم حتما چند ساله اقدامی و نتیجه نگرفتی، به هر حال خدا رو شکر که مامان شدی ، به نظر من دعایی چیزی نظر سلامتی بچت کن و تا آخر بارداری ادامه بده ،ان شاالله روزی برسه که نی نی رو سالم بزارند روی سینه و نی نی شروع کنه قلوپ قلوپ می می بخوره
حلقه دستانت که به کمرم می زنی ،زیباترین اسارت زندگی من است.....