2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

547 بازدید | 45 پست

بچه ها منو شوهرم خیلی همو دوس داشتیم  یعنی من خیلی عاشقش بودم چهار سال طول کشید تا بابام راضی شد همجوره پاش وایسادم  ولی  الان ک اومدم تو زندگی میبینم اخلاقش اونجور نیس ک فک میکردم سر کوچکترین چیزا دعوا میکنه دعوا یعنی منظورم بحث کلامی هست 

فوش و دست بزنو اینا نداره ولی خب تقریبا هر زمون شده بحث کلامی هرچند بعدش  ب دو ساعت نکشیده دوباره آروم شدیم باهم میحرفیدم همو بغل میکنیم  ولی خب من حوصله این بحثارو ندارم  خسته شدم

فکر اینه ک جداشم افتاده تو سرم حس میکنم باهم تفاهم نداریم اصلا یا میگم حداقل الان ک عقدم برم شهر خودم 

اینم بگم ک عقدیم فعلا پول واسه عروسی نداره شوهرم از برج 9 ک عقدیم بخاطر دانشگاه من و کار شوهرم ک تو یه شهره  از شهر خودمون اومدیم اینجا جهیزیه ام آوردم 

حالم بهم می‌خره از زندگیم من فک میکردم یه زندگی عاشقانه و خوب کنارر هم داریم ولی  همش شده  بحث اونم سر چیزای الکی و بیخودی  سر چیزایی ک هیشکی بحث نمیکنه ما دوتا بحث داریم ولله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل زندگی این بحثا برای همه هست

یواش یواش کنار میاین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالم بهم می‌خره از زندگیم من فک میکردم یه زندگی عاشقانه و خوب کنارر هم داریم ولی  همش شده  ...

منو شوهرم هرچه زندگیمون جلو تر میره تفاهممون بیشتر میشه و روابط عاشقانه تر. اوایل همه دعوا دارن

اول زندگی خیلی طبیعیه دلسرد نشو عزیزم. واسه زندگیت تلاش کن انقدرم زود جا نزن. زندگی بچه بازی نیست که همش لحظات عاشقانه باشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

سال اول زندگی خیلی از این بحثا پیش میاد ، اگه دلیل منطقی نداری زندگیت خراب نکن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
حالم بهم می‌خره از زندگیم من فک میکردم یه زندگی عاشقانه و خوب کنارر هم داریم ولی  همش شده  ...

اینم  بگماااا خیلی دوس دارم ولی داره کاری میکنه ک حالم ازش بهم. بخوره هنش داره بحث میکنه  تر زده ب اعصابم 

نمی‌فهمم اشکال کار چیه 

بهش گفتم میخام برم شهر خودم چند وقتی ک اینقد بحث نکنیم ناراحت میشه هرچند خودمم وابستم  بهش ولی خب از بحث بهتره ک 

اگر بنظرتون  برم خونه مامان بابام چندوقتی   طوریه؟