2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 45 پست

بحث چیزی نیست فقط باید تمرین کنید دو تاتون که سر چیزای کوچیک دعوا نکنید

و الان که عقدی و خونه خودت نیست میتونی بری خونه پدرت یه مدت کوتاه تنهاش بزار

به خدا اعتماد کن ⚘
نمیدونم دارم دیوونه میشم بخدا 

چن سالتونه؟

اینم یاد بگیر ک نباید همش با مردا یکی به دو کنی باید قلقشو بدست بیاری

مثلا وقتی ما سر چیزی اختراف نظر داریم میگم خب باشه اونی ک تو میگی قبوله ولی اون دلش نمیاد و میکه هر جور ک تو بخای همون کارو میکنیم 

اوایل همش باهاش بحث میکردم ک بای  نظر من باشه اونم لج میکرد و مخالفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا هرکی یه مشکلی براش پیش میاد سریع میاد تاپیک میزنه بقیه هم میریزن میگن طلاق بگیر و بزن تو دهنش.والا بخدا اگه مشکلی داری فقط و فقط حودتون میتونید حل کنید.

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
چن سالتونه؟ اینم یاد بگیر ک نباید همش با مردا یکی به دو کنی باید قلقشو بدست بیاری مثلا وقتی ما سر ...

مام همینجوریم غیر منطقی میحرفه ولی میخاد حرف اون بشه 

بخدا میدونم نمی‌فهمه ولی قبول نمیکنه 

نمیدونم چرا هرکی یه مشکلی براش پیش میاد سریع میاد تاپیک میزنه بقیه هم میریزن میگن طلاق بگیر و بزن تو ...

خب آخه آدم دیوونه میشه دوس داره با یکی درد و دل کنه نمیخام آشنا و فامیل حتی پدر مادر از دعوا هامون  بفهمن مجبورم اینجا بگم آروم میشم با حرف بچه ها 

گفتم ک چون تو. درس من و کار اون تو یه شهر دیگس واسه همین خونه گرفتیم جهزیه ام رو هم آوردم 

خب پس چرا صبر میکنید یه عروسی خصوصی بگیرید تو این زمان دیگه سر زندگیت بری

شاید شوهرت تو فشار مالی

به خدا اعتماد کن ⚘
خب پس چرا صبر میکنید یه عروسی خصوصی بگیرید تو این زمان دیگه سر زندگیت بری شاید شوهرت تو فشار مالی

چون فشار مالی روشه نمیتونه عروسی بگیره حالا حالاها پولشو نداره خانوادشم ک کمکس نمیکنن

خب آخه آدم دیوونه میشه دوس داره با یکی درد و دل کنه نمیخام آشنا و فامیل حتی پدر مادر از دعوا هامون&n ...

عزیزم میدونم دلت پره ولی باور کن اینجا کسی ارومت نمیکنه باور کن عصبی ترت میکنن از بس که میگن چیزای الکی میگن.نصفشون میریزن میگن طلاق بگیر یا راهکارایی میدن که رابطت رو بدتر میکنه.

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
من 23 اون 27 سنمون ب بلوغ رسیده عقلو نمیدونم 😭😭

از نظر من پسرا اکثرا بعد ۳۰ سال به بلوغ عقلی میرسن 

ولی این بحثا کاملا طبیعیه و حتی تا ۴ سال هم طول میکشه همو بشناسین باید تحمل کنی

هر وقت ک فکر جدایی به سرت زد به این فکر کن ک بعد این اگه یکی بدتر بیاد سراغم اونموقع چیکار کنم بازم باید جدا شد

همین ک شورهرت بد دهن نیست و دست بزن نداره برو دعاگوش باش.شمام یکم را بیا باهاش تو این شرایط بد اقتصادی وقتی از سر کار میاد نباید بشینی باهاش بحث کنی ک

چون فشار مالی روشه نمیتونه عروسی بگیره حالا حالاها پولشو نداره خانوادشم ک کمکس نمیکنن

اهان پس درد اصلی همینه

برید اتلیه یه جشن خصوصی بگیرید

اخه این همه عقد بمونی بعد بری خونه شوهر عروسی دیگه چیه

مزه عروسی به اینه که عقد و عروسی تو یه روز باشه

حالا که نداره و شما این شرایط قبول کردید با خانواده صحبت کنید و عروسی نگیر

به خدا اعتماد کن ⚘
مام همینجوریم غیر منطقی میحرفه ولی میخاد حرف اون بشه  بخدا میدونم نمی‌فهمه ولی قبول نمیکنه&nbs ...

دقیقا میدونم چی میگی شوهر منم همی بود دو سه بار ک سر تصمیمش شکست خورد فهمید ک باید منطقی باشه و از سر لج کاری نکنه