2777
2789

خدایااین همه قسمت دادم التماست کردم گریه کردم زارزدم قرآن خوندم ختم گرفتم عهدبستم شرط وقرارکردم نذر نیاز کردم چراهیچ کدومو ندیدی چراهیچ کدومو نشنیدی دیگه بریدم دیگه ته خطم تنهاراهم فقط مرگه 

فقط بعدمرگ من چ بلایی سربابام میاد😭😭😭

خدایادیگه قبولت ندارم دیگه نمیپرستمت این همه ضجه والتماس اگه دربرابری کافرمیزدم کاری واسم می‌کردولی تویه تکون ب خودت ندادی الان همه میگن شایدمصلحت نیس اگه برگشتن سرزندگیم مصلحت نیس پس مرگ مصلحتمه؟؟ 

خداخودش میدونست ک اگه حاجتمونده راهی جزمرگ ندارم ولی با کاری نکرد. خداییت واسم زیرسوال رفته دیگه😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صبر کن الآن که مصلحتت مشخص نمیشه بعدها میفهمی،ایمانتو قوی کن،من همه ی تاپیکاتو خوندم مشکلت با شوهرت چی بود که مدام قهر میکردی تا خسته شد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

منو هم فراموش کرده

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

بیا بغلم ببینم کی اذیتت کرده ها🤗

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند