2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم بیاین لطفا

131 بازدید | 7 پست

اونایی که درمان شدن چجوری این کارو کردن. من شدید افسردگی گرفتم حوصله هیچ کاری رو ندارم حتی جون ندارم بلند شم غذا بپزم. 😫😓🤕

خیلی داغونم.تبدیل شدم به یه آدم منفی گرا حوصله هیچکسو ندارم. همیشه هم تنهام. با هیچکس معاشرت نمیکنم. کلا از آدما کنار کشیدم و..... و به شدت به شوهرم وابسته ام. هیجا تنها نمیرم 🤢😩😩

اما نمیخوام اینجوری ادامه بدم. میخوام دورم شلوغ بشه و تبدیل به یه آدم شاد و سالم و پرانرژی و مثبت اندیش بشم و دوستان زیادی دورم جم کنم و خوش باشم و مستقلللللل.... 

تو روخدا بگید چکار کنم؟؟؟ 

سلام منم افسردگی دارم اگه دوست داری بیا خصوصی باهم حرف بزنیم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

گلم حتماااا به روانشناس مراجعه کن. با یکی جلسه هم درست نمیشه یه مدت باید تحت درمان باشی. من تجربه اش رو دارم که بهت میگم. اگه لازم بود دارو هم مصرف میکنی ولی واقعا این دنیا ارزش افسردگی و حال بد رو نداره. خودت خودتو بساز و بلند شو. 

کتاب بخون. کانال تلگرام *زندگی سالم* رو ببین. و تسلیم نشو..حتی اگه روند درمانت طول کشید. بهت قول میدم اگه تسلیم این افسردگی نشی و براش اقدام درستی بکنی خوب میشی.  

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حتماااا به روانشناس مراجعه کن. با یکی جلسه هم درست نمیشه یه مدت باید تحت درمان باشی. من تجربه اش ...

خیلی نا امید شدم از خودم. انگار به دست و پام زنجیر وصل کردن. ناخوشم چند وقته. روزام همه مثل همه. روزمرگی نابودم کرده. همه چیز تکراری برام. شدم یه آدم بی اعتماد بنفس ترسو بی عرضه وابسته. 

خسته شدم 

خیلی نا امید شدم از خودم. انگار به دست و پام زنجیر وصل کردن. ناخوشم چند وقته. روزام همه مثل همه. روز ...

ببین. با گوشت و پوست و استخوون درکت می کنم. من الان هم یاد اون روزا می افتم گاهی گریه ام میگیره. افسردگی رو تا کسی تجربه نکرده باشه درک نمی کنه. مال من انقدر طولانی شد که دیگه داشت یادم میرفت دنیای قبل از افسردگیم چه جوری بوده. ولی خدا کمک کرد و بعد مدت ها درست شد. حتما جدیش بگیر. نذار ادامه پیدا کنه. مرتب پیگیری کن. من اولین بار مشاوره ام رو ول کردم و اشتباه بزرگی بود. تازه شاید تو بری و به جای افسردگی بفهمی خلق افسرده داری (باهم فرق می کنن). ولی ناامید نشو و حتما ادامه بده. خودت هم بابتش سرزنش نکن. چون واسه خیلی ها پیش میاد. ولی بیشتر از همه خودت می تونی به خودت کمک کنی. و مطمئن باش تمام افکاری که راجب خودت داری به خاطر افسردگی و احتمالا عدم عزت نفسه. و همش قابل حله. فعلا نمی تونی عظمت وجودیت رو ببینی (که همه ی انسان ها دارن) ولی قطعا داریش. کسی که افسرده است گاهی دلش نمیخواد هیچ کاری بکنه ولی خودت رو مجبور کن که واسه درمان اقدام کنی. ان شاءالله خیلی زود بازم شاد و پرانرژی میشی. 

مرسی عزیزم بابت همدلی و همدردیت. پیش چه دکتری برم؟ 

روانشناس خوب زیاد هست. بعد اگه لازم باشه اون روانشناس ارجاع میده به روان پزشک. اگه تهران هستی دکتر آوازه یوسفی روانشناس خوبی هستن.