2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو زد شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 48 پست
ولی از زندگیم بدم اومده  مگه من حرفی بدی بهش زدم من بخاطر زندگیمون میگم پسنداز کنیم

عزیرم تحت فشار مالیه بهدخاطر این قاطی کرده .

برای مردها پول خیییییییییلی مهمه یه جور قدرت و اقتدار هست ! 

شما هم انگشت گذاشتی رو نقطه ضعفش .اون الان فکرش در گیر جور کردن پول هست .

مردها اگز تحت فشار مالی باشن حتی میلی به رابطه با همسرشون ندارن .

حق داری مردا همه همینن

یادت باشه مردا وقتی تو فشار مالی هستن زیاد نپیچی بهشون یکی به دو نکنی 

ولش کن بابا حالا این همه قناعت کردی وقتی میگی گوش نمیده ول کن سکوت کن 

الان ضرر گوشی بیشتر شد که 

مقصر هم ما زنا میشیم میگن غرغر میکنه ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی از زندگیم بدم اومده  مگه من حرفی بدی بهش زدم من بخاطر زندگیمون میگم پسنداز کنیم

عزیز دلم کاسه داغتر از اش نشو هیچوقت

مردا خیلی جاها لیاقت شو ندارن

بیکاری برای همچین ادمی حرص وجوش میزنی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

هیچی واسه خودش خرج نمیکنه  همش دوس داره خوردنی بگیره واسه خونه یا خرج من کنه 

منم ک بهش میگم پول بریزم تو حساب واسه چک اعصابش خورد میشه بهش گفتم کاش تو یکم بفکر بودی  برگشته میگه ها تو همش داری سرکوفت میزنی. بهم همش میخای بگی من بفکر  نیستمو این حرفا 

چکار کنم دارم دیوونه میشم  بفکر چکم ک نباشم میدونم چک برگه میشه آخه چجور یه شبه میخاد جور کنه من ک میدونم نداره نمیتونه 

از زنایی که خودشونو به در و دیوار میزنن چک شوهر پاس بشه خوشم نمیاد اینجور زنا پیش شوهرشون عزیز نیست ...

موافقم باهات دلیل نداره زن اینقدر خودش را به درو دیوار بزنه برا پاس کردن چک ولی خرج دنگ و فنگ کردن هم درست نیست تعادل تو هر چیزی پسندیده تره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عجب خوب دیگه کاش این آرامشو از اول داشتی گوشیه بیچاره هم به فنا نمیرفت،درصمن چک به اسم شماست مگه؟

آره ب اسم من هست  ولی خب در کل فرقی نداره چ ب اسم من چ ب اسم اون باید پاس شه 

خب همش  همینجور صد تومن صد تومن  برمی‌داره  من میگم بذار همینا جمع شه یه گوشه گرفتاری ...

خدایی خوبت کرد کاش گوشی تو را میشکست فقط 

خیلی رومخی 🤣🤣

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من  فقط میگم بیا پسنداز کنیم ک چک پاس بشه  همشم سر این دعوا داریم  نمیدونم. چرا پسن ...

خب بزار برگشت بخوره

یه بار که برگشت خورد و دردسرشو کشید ادم میشه

تو چرا خودتو اذیت میکنی که تهش تازه بزنه گوشیتو خورد کنه و دعوات کنه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خب دیگه زیادی سفت گرفتی حالا باید پو ل یه گوشی هم‌پس انداز کنی  من نه از کسی که بی خیال خرج می ...

خب آخه تو اون حسابم واسه خرجی خونه بود بهشم گفتم ک تو اون حساب هست  دیگه تو این نگه ندار