2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو زد شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آخه تو اون حسابم واسه خرجی خونه بود بهشم گفتم ک تو اون حساب هست  دیگه تو این نگه ندار

اون کارت دست شوهرته؟چون اونم باید یه پولی ته جیبش باشه دیگه،صدتومن که دیگه پول خورد امروز با این تورما

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
ن این گوشی خودشو  شکوند منم گفتم اینجور بهترته نمیذارم حالا حالاها گوشی بخری حتی نوکیا

مگه برده داری میکنی یعنی چه خانم حد خودت را تو زندگی بدون بخدا زنی مثل تو حقش فقط و فقط خیانته ..... باید حقوقش را بریزه  جلوت ولی بره هر کار دیگه دلش خواست بکنه ادم اینقدر پولکی و زورگو نوبره 

البته شوهر منم یه گندی مثل تو هست ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ن این گوشی خودشو  شکوند منم گفتم اینجور بهترته نمیذارم حالا حالاها گوشی بخری حتی نوکیا

نه بابا چند روز پیش هم واسه خودشو شکوند رفت بهترشو خرید😏

سکوت کن ، اگر در موردم دانسته ای نداری ، فکری هم نداشته باش...💙
موافقم باهات دلیل نداره زن اینقدر خودش را به درو دیوار بزنه برا پاس کردن چک ولی خرج دنگ و فنگ کردن ه ...

مردا تعادل حالیشون نمیشه

هرچی زنشون پرخرچ تر باشه بیشتر دوسش دارن

از زنایی که خودشونو به در و دیوار میزنن چک شوهر پاس بشه خوشم نمیاد اینجور زنا پیش شوهرشون عزیز نیست ...

آره  بخدا خودمم. ب این نتیجه رسیدم ک  هرچی بفکرش باشم بدتر میکنه  انگار باید  واسش خرج بتراشم ک خوبش شه 

وقتی بهش می گی محال تو بتونی جور کنی من باید آخر سر جور کنم و پس انداز کنم هرچقدر تو از دلسوزی داری می گی از دید اون اولا یعنی به نظر تو اون بی عرضه است دوما منت داری می داری و سرکوفت به ویژه تو مسئله مالی که انقدر براشون مهم بعدم مردا مثل ما نیستن همسرم همیشه می گه این که من حرفی نمی زنم و با روم نمی یارم به این معنی نیست نه بکر نمی کنم بهش یا برام مهم نیست و مطمئن باش بیشتر از تو به عنوان مرد روم فشار و به فکرشم

وقتی بهش می گی محال تو بتونی جور کنی من باید آخر سر جور کنم و پس انداز کنم هرچقدر تو از دلسوزی داری ...

دقیقاباهات موافقم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏