2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو زد شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 48 پست
واااااااااا

تو انسانیت شوهرت شخصیتش استقلالش و اعتماد بنفسش را غیر از پولش ازش گرفتی و داری میگیری 

بخدا زنی مثل تو جز بدترین زنهاست البته اگر مردی هم شبیه تو باشه همینه .....گذشت و منطق تو زندگی باید باشه خودبینی که نشد زندگی مشترک

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فک کنم بد حرف زدم  اعصابم بهم ریخته پووووف

اتفاقی که افتاده عزیزم ولی زیاد بهش گیر نده من خودم خیلی حرص و جوش می خوردم آخرم مریض شدم حتی بعد دعوامون شد گفت تو همش سر من منت می ذاری و به نظرت من بی عرضه ام یعنی قیافه من این شکلی شده بود 😳که من کجا منت گذاشتم😅الان همش می گم عزیزم من به تو اعتماد دارم خودت حل می کنی ( زیر زیرکی خودم باید به فکر با شما  چون منم نمی تونم واقعا بی خیال باشم بگم به من چه) یا نظر خودم می گم یه خودت هر چی صلاح  می دونی آخرش اضافه می کنم 

الانم غصه نخور وقتی اومد تو آرامش صحبت کن بگو توقع این رفتار نداشتی اگر حرفی زده فقط از استرس و دوست داری کمکش کنی تا با هم پول جور کنید این فشار از روتون برداشته بشه  

خدا بزرگ انشالله زودتر بتونید پول جور کنید و مشکلتون حل بشه  واقعا شرایط سختی❤

آره فک کنم بد حرف زدم  اعصابم بهم ریخته پووووف

ب نظر من شما باید ذهن خودت رو آزاد کنی ازین فکرا....

اگه میخای همسرت مرد بشه و درست خرج کنه باید بذاری خودش یاد بگیره ن اینکه شما این حرفا رو بهش بزنی،اینجوری هم اعصاب خودتو خورد می‌کنی هم اونو....هم زندگیتون همیشه جنگ و دعوای و پر از استرس....

شما فقط باید از دور مدیریت کنی و مواظب باشی،اما نذار با این گیر دادنات مردونگی و غرور همسرتونو ازش بگیری....

حیفه عزیزم ک با این حرفا زندگیه قشنگتون رو پر از استرس و مشکل می‌کنی....

مردا خوششون نمیاد همسرشون مثل ی مادر رفتار کنه و هی مواظبشون باشه....

مسایل مادی رو ول کن و برای خودت خانومی کن و از زندگیت لذت ببر...🤗😊😉😉

اگر هم ک نتونست چک رو پاس کنه،بهتر،چون بعدش بیشتر حواسشو  جمع می‌کنه و درست خرج می‌کنه...اما اگه نتونست پاس کنه اصلا ب طور مستقیم ب روش نیاری و تیکه نندازی...

اگه میخای حساب کتاب زندگیت تو دستت باشه باید با سیاست رفتار کنی ک مردت حساس نشه...😊😊