2821
2789
عنوان

بیرون رفتم یه چیزی دیدم😣

341 بازدید | 16 پست

امروز رفتم با نامزدم بیرون رفتم.

گوشیش دستم بود نگا عکسا میکردیم یه دفعه کار پیش اومد پرید بیرون ماشین‌.

🧐کنجکاو شدم رفتم اینستا.دایرکتش دیدم به دختره هم کلاسیش پیام فرستاده همون که باهاش شوخی خرکی کرده اولین تاپیکم🥺.تا خواستم برم تو پیامشون داشت میومد فوری رفتم بیرون 🤦نفهمیدم چی بهم فرستادن گذاشتم پا ریپلای استوری یا سوال درسی چیزی🤦نمیخوام خودمو گول بزنم بنظرتون چیکار کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مرحله نامزدی هستین حالا نمیدونم عقدین یا نه بیشتر توجه کن و زیر نظر بگیرش چون  اگه مشکلی باشه الان جدا شید بهتره تا فردا

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
یعنی بیخیال شم

نه اما باهاش حرف بزن و بهش بگو که بزودی مال هم میشین اگرم نمیخوای بگو که بعدن کارمون به طلاق نکشه فکر بهتری حست و باهاش درمیون بزار

فقط خدا تیکر ۸ سالگی دخترم سارا 
عقد نیستیم هنوز ولی چند ماه دیگه عقده باید حواسمو جمع کنم

خو پس قشنگ زیر نظرش بگیر اگه چیزی متوجه شدی و سعی کن قبل عقد حلش کنید بالاخره دوره نامزدی دوره شناخته 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
نه اما باهاش حرف بزن و بهش بگو که بزودی مال هم میشین اگرم نمیخوای بگو که بعدن کارمون به طلاق نکشه فک ...

نمیدونم گیجم میگم شاید از اون دختره خوشش میاد اما چون خانواده اش اجازه نمیدن اومده سمت من.و از یه طرف گاهی به اون پیام بده🥴

نمیدونم گیجم میگم شاید از اون دختره خوشش میاد اما چون خانواده اش اجازه نمیدن اومده سمت من.و از یه طر ...

مگه با هم مشکلی دارید؟

2825
2823
2791
2779
2792