2777
2789

گواهينامه نداري ميخواهي بگيري يا ميخواهي تمديد كني 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت ملی و شناسنامه و کپی هاشون ۲ قطعه عکس  فیش واریز شهریه من یک ماه طول کشید گواهی نامه گر ...

فیش واریز شهریه منظورت پولی هست که تمام وکمال باید همون اول بدم؟؟ چقدره؟؟ 

زندگی همچنان زیباست
دوستان من خیلی برای ایین نامه استرس دارم یکم راهنماییم کنین ک چجوریه

اول یه دور داستان وار کتاب رو بخون ،بعد برو سایت تست درایو همه تستاشو بزن دفعه اول قبول میشی ❤

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ماشالا..خب شما بلد بودی حتما قبلش ک ی ماهه گرفتی..

نه بخدا هیچی بلد نبودم صفر صفر بودم 

ولی خیلی علاقه داشتم 

ی ضرب قبول شدم همشو بدون حتی ی جلسه کلاس اضافه 

از شانس خوبمم گواهی نامم ۱۰ روزه اومد

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
اول یه دور داستان وار کتاب رو بخون ،بعد برو سایت تست درایو همه تستاشو بزن دفعه اول قبول میشی ❤

ادرس سایتو میزاری برام گلم

واسه کسایی ک بیشعوریشون رو توی تاپیک دیگران نمایش میزارن گزارش میزنم😒
خیلی طول میکشه حداقل ۳ماه کلاس و مربی و هردفعه ام ک بیوفته ی هفته ب تاخیر میوفته قبولم ک بشی ی ماه ...

پس طول میکشه. شما رانندگی میکنی؟؟ خیلی دوس دارم ماشین برونم

زندگی همچنان زیباست
فیش واریز شهریه منظورت پولی هست که تمام وکمال باید همون اول بدم؟؟ چقدره؟؟ 

نمیدونم الان چقدره 

من دو سال پیش اصفهان ۴۸۰ دادم 

یسری فیش هزارتومنی و اینا میخواد یادمه

بعدم میری دکتر معاینه دکتر رو میبری

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
ادرس سایتو میزاری برام گلم

گوگل کن میاد واست

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه