2777
2789
عنوان

مرغ ذوغالی

286 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل 

امشب مهمون داریم منم به مامانم گفتم مرغ ذوغتلی درست میکنم 🙂 برا اولین بار ی سوال داشتم هویج و فلفل دلمه بندازم توش عب نداره ؟ و اینکه تایم پختش چقدره همه چیش امادس هم سسش هم سرخ کردم مرغ رو نمیدونم کی بزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ غزالی چیه

مرغو با رعفرون سرخ میکنی پیازم تفت میدی با سس مایونز و ادویه و اب میریزی مرغا رو میچینی روش وقتی پخت ذعال داغ شده میزاری تو کاسه یا فویل میزاری وسط قابلمه یک یا دو قاشق از سس مرغ رو میریزی روی ذعال ها ک دود کنه بعد در تابه رو میزاری تا دودا به حورد مرغ بره

من مرغو با پیاز تفت میدم ی کم زعفرون میزنم و نمک فلفل و پودر پاپریکا(پودر فلفل دلمه ای قرمز) مرغ که مغز پخت شد ۲قاشق سس مایونز میزنم به مرغا و ی لیوان و نیم ابجوش میریزم و چنتا زغال اتیش گرفته رو داخل کاسه میزارم و چند قطره از اب مرغم داخلش میریزم و در مایتابه رو میبندم قشنگ سس با مرغ قاطی میشه اگه ابدار خواستی زودتر بردار ولی مرغ بدون اب خواستی قشنگ بزار پخته بشه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
من مرغو با پیاز تفت میدم ی کم زعفرون میزنم و نمک فلفل و پودر پاپریکا(پودر فلفل دلمه ای قرمز) مرغ که ...

مرسیی  از اول شما ذعال رو میرازید ؟ منم همین کارو کردم فقط خاستم هویج بریزم توش 

مرغو با رعفرون سرخ میکنی پیازم تفت میدی با سس مایونز و ادویه و اب میریزی مرغا رو میچینی روش وقتی پخت ...

عزیزم چجوری زغال رو بزارم تو کاسه بعد بزارم وسط قابلمه.اخه وسط قابلمه ک مرغ هست جا نمیشه

مرسیی  از اول شما ذعال رو میرازید ؟ منم همین کارو کردم فقط خاستم هویج بریزم توش

نه وقتی مرغا از حالت نپختگی درومد 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
عزیزم چجوری زغال رو بزارم تو کاسه بعد بزارم وسط قابلمه.اخه وسط قابلمه ک مرغ هست جا نمیشه

داخل تابه درست کنی بهتره فضا زیادتره تا قابلمه