2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید فوری🙏

380 بازدید | 5 پست

یه دکتر واسه عمل بینی که کاراش خوب باشه قیمتش هم مناسب باشه تو اصفهان به من معرفی کنید

🌹گل واسه همتون

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

بیا شیراز دکتر عالیه من

حمیدرضا کاظمی

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیشناسم

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
سلام. دکتر پیدا کردی؟ 

دکتر سهرابی تو خیابان توحید میگن کارش خوبه اما چند نفر به بار دوم کشیده شده عملشون 

دکتر خسروی تو چهار باغ روبه رو شرکت زمزم که دیر نوبت میده

دکتر اصغر زاده رو به رو بیمارستان عیس بن مریم فقط نمونه کاراشا ندیدم و از کاراش خبر ندارم

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت