2821
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن یا گرفتن خوب شدن

2612 بازدید | 49 پست

میشه بیایین بگین علایمتون چی بود من از دیروز گلو درد دارم انگار یجوری ته گلوم میسوزه و خلط دارم بعد امروز یه بار رفتم دیسویی خیلی معذرت میخام مدفوعم ابکی بود مث اسهال ولی از اون موقع دیگه نرفتم دسشویی میشه بگین شما چجوری بودین و اینکه من الان کرونا دارم یا خیلی میترسم توروخدا کسی چیزی میدونه بگه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

کرونا خلط نداره عزیزم سرفه های خشک تب بالاااا تنگی نفس یا درد قفسه سینه 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کرونا خلط نداره عزیزم سرفه های خشک تب بالاااا تنگی نفس یا درد قفسه سینه 

نمیدونم خیلی استرس دارم انگار ته حلقم خشکه یجوریم میسوزه ولی سرفه و تب اصلا ندارم

من داشتم الان بهترم

یروز ک کامل رو ب مرگ بودم از شدت بدن درد و سر درد و سرفه و تب 

بعد کم کم حس چشایی و بویایی رو از دست دادم و همچنان مزه و بو هیچیو نمیفهمم و سرفه دارم 

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼

علایم برادرم شبیه شما بود علایم من یه جور دیگه! برو دکتر چیزژ نبجیست نوع خفیفشو گرفتی رفع میشه حتما ! دمنوش سرخارگل گیر بیار تهرانی?

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
منم گلوم خلط داره خیلی بی حالم همش دوست دارم بخابم کسلم همین امروز اینطوری شدم همش میترسم کرونا باشه

اره منم همینجوریم از صب 

2825
2823
2791
2779
2792