2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی داشتین؟؟؟ میشه بیاید بگید چطوری بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5217 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ ضرری نداره وقتی تخمک در دیواره رحم جای خودش محکم کنه این لکه ها رو بعضی از زنها میبینن دکتر به من گفت اگر این لکه های قهوه ای قرمز شد اونوقت نگرانی داره و نشون سقط است
سلام ماما فره .... من هم مثل شما دو روزه پیش یه لکه کوچیک دیدم البته رفته بودم بازار و خیلی پیاده روی داشتم وقتی اومدم خونه دیدم یه لکه کوچولو اومد دیروز هم دوباره یه لکه قهوه ای کوچولو دیدم ولی امروز چیزی نیومد .... البته من از 25 و26 سیکلم لک دیدم و امروز که 27 سیکلمه دیگه لک ندیدم ..... شما چند سیکلتون لک دیدین ؟
مهم نیست که قفلها دست کیست ؛ مهم اینست که کلیدها دست خداست !
نوشین جون منم 27 سیکل لک دیدم..که دقیقن مثل شما بازار رفتم اومدم خونه دیدم یه لک کوچولوی قهوه ای اومده دیروز هم سر کار بودم برگشتم یکم پیاده اومدم از لک روز قبل کوچولوتر دیدم..امروز روز پریمه هیچ خبری نیس عزیزم... ایشاللللللللللهههه مامانی عزیززززمممممممممممممممممم
مال من مثل پریود هفت روز طول کشید البته قهوه ای. بعد چند هفته قطع شد و دوباره لک داشتم تا آخر چهار م ...

سلام دوست عزیز

شما گفتی هفت روز طول کشید لکه بینی قهوه ای 

متم الان ۶ روز لکه بینی قهوه ای خیلی کم دارم روزی یه قطره 

بیبی منفیه هنوز

شما کی بیبی یا آز مثبت شد؟ بعد از یک هفته لکه بینی؟

خدایا شکرت