2777
2789
عنوان

من یک زن خانه دار هستم

313 بازدید | 12 پست

آرزوهای بزرگی داشتمـ اما خیلی زود وتو سن کم شوهرم دادن الان سالها میگذره بچه هم دارم ولی آرزوهامو هنوز دارمشون همیشه دلم میخواست یه کاری بلد باشم علاوه بر خانه داری بچه داری شوهر داری که احساس مستقلی کنم ویه کاری انجام بدم ولی هرچی بیشتر میگردم کمتر پیدا میکنم واین موضوع باعث سرخوردگیم شده ،شما چطور؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۷ سالگی ازدواج کردم الان یه پرستار رسمی و موفقم موقع درس خوندن باردار بودم

واقعا چقدر خوب موفق باشی عزیزم

وقتتون رو برای ناراحتی و سرخوردگی تلف نکنید ، البته که خانه داری هم زحمت زیادی داره اما اگه میخواید ...

اره عزیزم خودمم تو فکر کارای هنری هستم ولی هرچی میگردم کاری که خوب باشه وبتونمـ پیدا نمیکنم

منم خانه دارم ولی از اول از کار بیرون خوشم نیومد الان طلا هم بدن سر هیچ کاری نمی رم. اینجوری آرامش ز ...

اره خب کار کردن بیرون از خونه خیلی سخته ولی حداقل من دلم میخواد یه کار توی خونه یا یه کار پاره وقت 

زنده باشی خانوم هیچ وقت نگو نمیتونم یا علی بگو از یه جایی شروع کن از همه لحاظ شرایط زندگی برات بهتر ...

انشاالله به امید خدا ، ممنونم ازت

سلام دوست عزیز

من الان پیامت رو دیدم

واقعا چقدر خوبه ادم برای خودش درامد داشته باشه

به نظر من آرایشگری خوبه - کاشت ناخن هم خوبه ، زمانت برای خودت هست، برای خودت کار میکنی

اگه کسی بخواد اینجا بهتون کمک میکنن میتونید یک سوال بپرسید:

مشاور سالن زیبایی