2777
2789
عنوان

کیا تا حالا جدا از همسرشون تا حالا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 108 پست

من تا حالا جدا نخوابیدم 

کلا سختمه حتی شوهرم که میره بندر هم باهاش میرم و الان چند ماهی که باردارم نتونستم برم اونم یه بار بیشتر نشد 

وقتی هم که قهریم میگه حق نداری جات رو جدا کنی یه بار که جداش کردم قهر بودیم باهام دعوا کرد که حق نداری و دفعه آخرت باشه   

غریبم بی نهایت وابسته هستم شهرم خیلی از این سواستفاده میکنه 😢😢😢😢

خانم حالا يه شب كه چيزي نيست حتما امكانش نبوده همه كنار همسرشون بخابن

سخت نگير سعي كن يكم مستقل بشي براي زندگيت هم خوبه

مهموني هستيد خونه خودتون كه نيستيد بگي چرا جدا خابيدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چیه ببخشید اگه دوست داشتید بگید

من رو تخت میخابم شوهرم از اول گفت من نمیخابم دیگه جاش جدا شد من توی اتاق اون عادت داره توی هال اون اوایل خیلی ناراحت بودم از رفتارش ولی الان دیگه کاری ندارم اصلا دیکه ب هیچ عنوان نمیتونم پیشش بخابم.البته اینم بگم سرد مزاجم هست

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
ای بابا این چه حرفیه خب نیازشو چیکار میکنه خیانت میکنه بهت؟

مطمئنا بله

فقط من دارم از بين ميرم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

منم غریبم  ولی از همون اول ی شبهایی پیش اومده ک جدا خوابیدیم..عزیزم بچه دار بشید اینچیزا یادتون میره اصلا متوجه نمیشید چ جوری خوابتون برده

خب شما که نگفتی مسافرتهای دوستانه و بقیه هم اینطورن...گفتی تو مهمونی ها میریم تو هال...همه تو اون شر ...

توو مهمونی های خودمونی هم نداریم فردی ک براش تعجب بر انگیز باشه خدارشکر. کنار هم خوابیدن صرفا با رابطه همراه نیست ک. تفاوت فرهنگیه فقط. همین 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تجربه من میگ هرچقد مردا رو سگ محل کنی احترامت بیشتره

من خرم خیلی همسرم میدونه مرد سالاریش ع

همیشه به راهه

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

خوب نباش. من تعجب می کنم می گن خوابمون نمی بره. این کارا باعث می شه جذابیتی برا مردا نداشته باشید . اول خودتو دوس داشته باش. من خودم از اول تشک جدا می ندازم چون اطرافم باید خلوت باشه.  

حتما شرایط جدایی نداری که تحملش میکنی 😔

درسته

نه طلاقم ميده و نه خانوادم اجازه طلاق بهم ميدن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بلاخره تو زندگی چند باری ممکنه برا هر شخصی پیش بیاد خودتو ناراحت نکن چیز خاصی نیست عزیزم

فدات ولی شک بهم وارد شد یهو تو جمع اون پیشنهاد داد و اینجور رفتار حس میکنم با خانوادش اصلا منو نمیبینه 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚