2777
2789
عنوان

کیا تا حالا جدا از همسرشون تا حالا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 108 پست

شاید شرایط جوری بوده ک جدا بودن زن و مرد بهتر و راحت تر بوده ک همسرت این حرف رو زده

من ی بار خونه مادر شوهرم بودیم شب مادر شوهرم جامون رو جدا انداخت و من رو پیش خودش تو اتاق انداخت 

منم خابم نمیبرد نصفه شب جامو بردم پیش همسرم با یکم فاصله انداختم و خوابیدم 

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جدا از هم خوابیدیم...دارم نابود میشم از دوریش

خداشکر یک نفر همدردم هست سخته نه من اصلا خوبم نمیبره اصلا معذبم کنار جاریام

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
چه اصراریه تو جمع تو هال؟من بودم اصلا مهمونی شب  نمی موندم

منم مهمونی منظورم نبود. مسافرتای دوستانه. توو هال توو جمع جز ماهم کسای دیگه کنار هم هستن. اصلا عجیب نیس واسشون. هممون مثل همیم خدارشکرر. اصرار ب چی؟! مگه قراره اتفاقی بیفته!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۶سال چرا آخه اینو خواست

گفت حوصلتو ندارم

نزديكم نيا

چند بار هم كنارش خوابيدم كه كار به دعوا و كتك كاري رسيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ما هر شب جدا می خوابیم.بابا اینهمه وابسته نباشید 

غریبم بی نهایت وابسته هستم شهرم خیلی از این سواستفاده میکنه 😢😢😢😢

منم مهمونی منظورم نبود. مسافرتای دوستانه. توو هال توو جمع جز ماهم کسای دیگه کنار هم هستن. اصلا عجیب ...

خب شما که نگفتی مسافرتهای دوستانه و بقیه هم اینطورن...گفتی تو مهمونی ها میریم تو هال...همه تو اون شرایط okهستن خدا رو شکر

من بعضی روزا میخوابم. از سرکار میاد خستس زود میخوابه من تی وی میبینم خوابم ببره اونقدرم مسیله مهمی ن ...

واسه من که هیچ وقت نبود هست