2777
2789

من ازمایش قند دادم منتها هنوز جوابش نیومده میتونم امپولارو بزنم ؟ یا اگر خدای نکرده جوابش اومد و دیلیت بارداری داشته باشم نمیتونم بزنم؟

دكترتون بر اساس آزمايش تصميم ميگيره همينجور بزنيد يا مثلا بزنيد و قرص متفورمين بخوريد به من فقط آمپو ...

باید صبر کنم تا ج ازمایش بیاد پس؟الان هفته ۲۹ هستم و یه کوچولو زیر دل و پایین کمرم گاهی درد میگیره ،هر ده روز هم پرولوتون میزنم منتها به خاطر این دردای کوتاه که چند روز هست ادامه داره میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به من گفت جواب آزت رو بيار بعد بگم چيكار كن باز شما ببين دكترت چي ميگه؟جوابش كه يه روزه مياد چر ...

امروز تازه آز دادم گفت شنبه میاد ، به خاطر دردایی که نوشتم میترسم عزیزم

باید صبر کنم تا ج ازمایش بیاد پس؟الان هفته ۲۹ هستم و یه کوچولو زیر دل و پایین کمرم گاهی درد میگیره ، ...

بازم مونا جون بببن دكترت چي ميگه چون ميگي دردداري شايد لازمه شما زودتر بزني من در اين مورد اطلاع ندارم گلم

دكتر چي گفت بهتون؟

گفته بود هفته ۳۰ بزنم امپولارو منتها من درد دارم و به این خاطر تازه آزمایشو‌ نوشت دوروز هم به خاطر کار شوهرم دیرتر آز دادم که نگرانم کرده  گفت جوابشو بیار بهت بگم زودتر بزنی یانه