2777
2789
عنوان

قهر منو و شوهرم 😐

636 بازدید | 27 پست

بچه ها چن روز پیش با شوهرم بحثم  شد تو چت .. سر ی موضوعی ناراحت بودم بیخود بی محلی کردم اونم خسته بود اما همون شب عذر خواهی کردم اما اون ی جوری سرد حرف میزد منم بهم برخورد زود شب بخیر گفتم و اونم سرد ج داد

از فرداش حرف نزدیم و پیام ندادیم و قهریم . از طرفی دلم نمیخواد قهرمون طولانی بشه از طرف دیگ مقصر اون ک دعوا رو کشش داده 

بنظر شما چیکار کنم  😢

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زود آشتی کنید هرچی بیشتر بگذره از هم بیشتر فاصله میگیرید... دلاتون از هم دور میشه

خب تقصیر اون ک انقدر کش داده .. من برم جلو فک میکنه همیشه اینطوره 

اولین قهرمون بعد چن سال 

پی ام بده استکیره😒😏😏😏اینو بفرس من ک این کارو میکنم اونم زودی از خداخواسته ج میده. دوسپسرت ک نیس عزیزم باهاش بحرف ولی زیادی رو نده سر حرفو باز کن ولی تو جبهه خودت بمون

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
وقتی توهمانی که او غمگین بشود میمیری  تو سرد نباش  گرمم نباش  یواش یواش گرم رفتار ک ...

خب دوسش ک دارم دلیل نمیشه با ی قهر ازش متنفر بشم 

اما خب اون لج کرده انکار ن انگار

بنظرم تو زندگی اگه توان عذرخواهی حتی در مواقعی ک مقصر نیستی رو نداری

توان دیوونه بازی داشته باش و کاملا عادی باش

همون تفریح و برنامه های همیشگی

با شوهرتم عادی برخورد کن انگار هیچی نشده

بعدا ک ابا از اسیاب افتاد کاملا منطقی و اروم توضیح بده اشتباهش رو

خب تقصیر اون ک انقدر کش داده .. من برم جلو فک میکنه همیشه اینطوره  اولین قهرمون بعد چن سال&nbs ...

اگه پیش قدم بشی هم ثواب کردی هم پیش شوهرت عزیز میشی.. کسی که اینجا نیست که خجالت بکشی.. آفرین پاشو همین الان آشتی کن.. نذار دیر بشه

پی ام بده استکیره😒😏😏😏اینو بفرس من ک این کارو میکنم اونم زودی از خداخواسته ج میده. دوسپسرت ک نیس ...

آخه خیلی مغروره.. اگر این استیکر رو بفرستم هم از غرورش طوری رفتار میکنه انگاری طلبکاره😒

خب دوسش ک دارم دلیل نمیشه با ی قهر ازش متنفر بشم  اما خب اون لج کرده انکار ن انگار

خوب تو لج نکن ولی بی خیال باش باهات حرف زد حرف بزن 

نزدم پیگیر نشو چون عادت کرده میشه  عین همسر من 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم