2777
2789
عنوان

قهر منو و شوهرم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 27 پست
خب تقصیر اون ک انقدر کش داده .. من برم جلو فک میکنه همیشه اینطوره  اولین قهرمون بعد چن سال&nbs ...

منو همسرم هر وقت قهر میکنیم اوت میاد دلبری میکنه و باهام شوخی میکنه... خیلی هم برام عزیزه

اصلا لازم نیست بری معذرت خواهی کنی همین که بری یه شوخی باهاش بکنی یه نیشکون یه لبخند... تموم میشه.. آفرین برو☺️

خب تقصیر اون ک انقدر کش داده .. من برم جلو فک میکنه همیشه اینطوره  اولین قهرمون بعد چن سال&nbs ...

اگ اولین قهرمان تو آشتی نکن مردا پرو مغرور اگ رفتی باید هر وقت دعوا کردین تو پیش قدم شو از قدیم گفتن زن ناز و مرد نیاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو زندگی اگه توان عذرخواهی حتی در مواقعی ک مقصر نیستی رو نداری توان دیوونه بازی داشته باش ...

خیلی جمله هات خوب بود .. اما بنظرت این روش برا ی شوهر مغرور و لجباز جوابگوعه؟

دفعه اولمون میخوام طوری رفتار کنم ک سیاست مندانه باشه برا همیشه ک حساب کار دستش بیاد 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
از هم دوریم😭

پیام اشتباهی یکی بده هماهنگ کن 

بگو حالم بده ب فلانی یعنی شوهرم نگین بیایین  منا ببریم دکتر 

یا الکی بخور زمین ب خواهری کسی بگو بش بگن پات شکسته 

یا و.....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
آخه خیلی مغروره.. اگر این استیکر رو بفرستم هم از غرورش طوری رفتار میکنه انگاری طلبکاره😒

عب نداره عزیزم از ی جایی باید شروع بشه دیگ نمیشه ک قهر موند من شوهرمم دوره ازم ماهم هرازگاهی باهم بحث میکنیم ولی زیادی نمیزارم طول بکشه چون خودمم خوشم نمیاد

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
خوب تو لج نکن ولی بی خیال باش باهات حرف زد حرف بزن  نزدم پیگیر نشو چون عادت کرده میشه  عی ...

منم پیام ندادم هنوز میترسم عادت کنه ک هر وقت دعوامون شد حتی اگر اون مقصر بود من باید پیش قدم بشم 

اگ اولین قهرمان تو آشتی نکن مردا پرو مغرور اگ رفتی باید هر وقت دعوا کردین تو پیش قدم شو از قدیم گفتن ...

اره دقیقا منم همین منطق رو دارم ک دفعه اول اگر من پیش قدم بشم اون فک میکنه همیشه همینطوره 

منم پیام ندادم هنوز میترسم عادت کنه ک هر وقت دعوامون شد حتی اگر اون مقصر بود من باید پیش قدم بشم&nbs ...

رفتار درست همینه منم بعد ۳ سال به این نتیجه رسیدم  ولی اجراش میکنم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم