2777
2789

.هیچ وقت فکرشو نمیکردم همچین تاپیکی بزنم ولی واقعا حالم بده تو چند سال زندگی از یه چیزی وحشت داشتم ک سرم اومد نمیگم چی چون نمیتونم حالم عجیب بده با خودم درگیرم نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم ک بیخیال بشم فکر نکنم بهش راستشو بخاین واسه اولین بار ب این شدت حسودی کردم چیکاز کنم از ذهنم پرتش کنم بیرون افتضاح حالم بده نگین حسودی بده و فلان اینارو میدونم ولی نمیشه نمیتونم

مامان دوقلو ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا وقتی حالم بده قران میخونم اگه اعتقاد داری سوره یاسین بخون 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خب علتش نمیشه بگی شاید بتونیم کمکت کنیم 

علت و نمیتونم بگم ولی یه اتفاق ساده اس ک واسه یهنفر افتاده منم حاالم بد شده حسود نیستم ولی... بخدا دست خودم نیس

مامان دوقلو ها
با هیچی از ذهنت نمیره همش بهت حمله میکنه اما یه راهی رو من انجام دادم موفق شدم خلاص بشم. هر موقع میا ...

واقعا عزیزم اره دقیقا یادم میوفته میریزم بهم

مامان دوقلو ها
علت و نمیتونم بگم ولی یه اتفاق ساده اس ک واسه یهنفر افتاده منم حاالم بد شده حسود نیستم ولی... بخدا د ...

خب همه حسودن 

یکی شدت حسودیش کمه 

یکی شدت حسودیش زیاده 

هرکی گفته حسود نیستم دروغ گفته

راستش منم امشب به جاریم حسودیم شد..ازدرودیواربراش پول میباره..ماهم لنگ یک تومنیم همیشه..انشاالله خدا ...

منم امروز بعضم گرف مخصوصا ک شوهرم با خوشحالی خبر و داد بهم یه لحظه اب داغ ریختن کله ام از صب تا الان هزار بار گفتم پناه بر خدا لعنت بر شیطان حالم خوب نیس داغونم

مامان دوقلو ها
برا هرکسی ممکنه پیش بیاد بخصوص خانما!  باید قبول کنی که مثلا تو فلان موضوع اون ازت بهتره و سرت ...

فقط حس میکنن اون هزار پله رفته بالا ترو از این ب بعد دیگه منو ادم حساب نمیکنن مخصوصا ک طرفم خیلی یجوریه پز الکی میده 

مامان دوقلو ها
فقط حس میکنن اون هزار پله رفته بالا ترو از این ب بعد دیگه منو ادم حساب نمیکنن مخصوصا ک طرفم خیلی یجو ...

بیشتر فکرای منفی که ادما میکنن حتی اتفاقم نمیفته خب بره بالا خودتو مقایسه نکن چه با پایینتر چه بالاتر