2777
2789
عنوان

بیاید بگید تو ۲.۵ ماه مصرف رب و روغنم زیاده ایا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 58 پست

من چون تو خونه بچه ها مدرشون خورشت و پلو دوس دارن رب خیلییییی استفاده میکنم ولی باز تو خیلییییییی بیشتری 

روغن ک افتضااااح حداقل روغنو کمتر بریز

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا ۸۰۰ گرمی روغن چی

ب نظرم مصرف روغنت بالاس وگرنه رب خوبه دیگه

ببین شاید دوستتون کمتر غذا میپزه  وقتی خونه نباشی ههیچی مصرف نمیشه . دوست من میگفت شماخیلی برنجتون زیاده من خیییلی کمتر مصرف میکنم . البته فرداش گفت ما هفته اسی سه بار ناهار نون و هندونه میخوریم .... پس ذائقه ها باهم فرق داره

خدای من خدای معجزه هاست . 

روغن سرخ کردنی منم همین حدود مصرف دارم ولی روغن پخت و پز تو چی می ریزی اینقدر زیاد؟ من دوماهی یکی شم مصرف نمیکنم فقط تو برنج میریزم.

رب هم من خیلی کم استفاده میکنم. ولی خب شما حتما غذاهارو پررب دوست دارید.

پس چرا من اینجوریم😶

غذا زیاد درست میکنی میمونه؟ رب و روغن غذا تو کم کن من از پارسال تا الان ده کیلو رب داشتم بازم همه اعتراض میکنن تو غذات رب زیاد میزنی😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
چیکار کنم همه میگن زیاده

کمتر ش کن ،واقعا واسه سلامتی خوب نیست، اگه رب بیرونی استفاده میکنی که همش مواد نگه دارنده و رنگ و ببخشید گوجه های کرم زده و لهیده و خرابه،،پس خدا قل بیش از حد استفاده نکن،تر فندهای آشپزی و یاد بگیر مثلا بادمجون چه جوری سرخ کنی روعن‌کم بریزی ،یا تو یه سری غذاها از پوره ی گوجه فرنگی تازه استفاده کنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت