2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 231 پست
مجبور بودم . چاره دیگه ای نداشتم 🤷🏻‍♀️🥴😂 نمیبرن نامردا. تاکید اکیدشون اینه طبیعی . خوب وقتی میبی ...

درد کشیدن ما براشون اهمیتی نداره تا دقیقه90میزارن درد بکشی اگه مطمعن شدن به هردلیلی طبیعی نمیتونی و باید اورژانسی سزارین بشی اونوقت میفرستن سزارین... البته ماماها هم تقصیری نداره اونام تابع قانونن و قانونش اینه الان متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی روحیه ی آدم تاثیر بد نمیذاره اون درد ها؟

من چون زایمان سختی داشتم به شدت بعدش روانی شدم روانی و بی اعصاب ببین مثل اینه به حد مرگ شکنجه ت کنن خب میتونی دیگه مثل قبل بشی  نه هرگز مثل قبل نمیشی 

من چون زایمان سختی داشتم به شدت بعدش روانی شدم روانی و بی اعصاب ببین مثل اینه به حد مرگ شکنجه ت کنن ...

اره میفهمم حق داری.حالا من زایمان نکردم یه عکس رنگی گرفتم بعدش همش میترسیدم و گریه میکردم،دیگه فک کن زایمان چند برابر سخت تره

همونه که افسردگی بعد از زایمان میاد بخاطر تحمل رنج جسمی،روح آدمم حساس میشه.ولی خب با فکر کردن به نی نی و شیرینی بچه داشتن ،اینا هم ادم از یادش میره و روز به روز بهتر میشه

اره میفهمم حق داری.حالا من زایمان نکردم یه عکس رنگی گرفتم بعدش همش میترسیدم و گریه میکردم،دیگه فک کن ...

نه من اصلا بهتر نشد 

من وقتی بچه رو گذاشتن رو دلم چنان با نفرت بچه رو نگاه کردن و دلم میخاست پرتش کنم اونور چون انقد عذاب کشیده بودم و همشو از چشم اون بدبخت میدیدم 

لعنت به من کاش میرفتم سزارین میشدم و این ظلم و به خودم و بچه بیگناه نمیکردم

نه من اصلا بهتر نشد من وقتی بچه رو گذاشتن رو دلم چنان با نفرت بچه رو نگاه کردن و دلم میخاست پرتش کنم ...

عزیزم متاسفم تجربه سختی ک داشتی دست خودت نبوده و حتما احساست به بچت هم موقت بوده و سریع عشق مادرانت جایگزینش شده

چرا امپول اپیدورال نزدی؟ 

من تحمل دردم خیلی پایینه و روحیه حساسی دارم نباید میرفتم طبیعی 

سزارین هرچی بد و هرچی درد داشت واسم بهتر بود تا اینجور شکنجه بشم و از بچه م بیزار بشم 

تقصیر خودم بود نباید طبیعی انتخاب میکردم خودم کردم که لعنت بر خودم باد

من تحمل دردم خیلی پایینه و روحیه حساسی دارم نباید میرفتم طبیعی سزارین هرچی بد و هرچی درد داشت واسم ب ...

من سزارین شدم 

همش میترسیدم تو طبیعی نتونم همکاری کنم و بلایی سر بچم بیاد 

درد سزارین هم خیلی زیاده اما راضی هستم 

عزیزم متاسفم تجربه سختی ک داشتی دست خودت نبوده و حتما احساست به بچت هم موقت بوده و سریع عشق مادرانت ...

نه سریع عشق وارد نشد چندین ماه افسردگی شدید گرفتم و خب از بچه نفرت داشتم حتی دلم نمیخواست ببینمش وقتی یکی میگفت به بچه شیر بده انگار تمام فحشای عالمه بهم دادن الان خیلی عذاب وجدان دارم که چرا اینجوری کردم با بچه بیگناه ولی خب خداروشکر گذشت و تموم شد

دکترم نذاشت آمپول بزنم گفت الکیه و زیاد تاثیر نداره

من تحمل دردم خیلی پایینه و روحیه حساسی دارم نباید میرفتم طبیعی سزارین هرچی بد و هرچی درد داشت واسم ب ...

اینجوری نگو عزیزم توکه نمیدونستی بعدش اینجوری میشه... اینقدر خودتو سرزنش نکن خداروشکر الان خودت و بچت سالمین حداقل انشالله بچه بعدی سزارین اختیاری کن بیمارستان خصوصی

منم ترجیحم سزارین بود ولی توان پرداخت هزینه دستمزد پزشک و بیمارستان خصوصی رو ندارم الان