2777
2789

بچه م شش ماهشه 

خیلی خودش رو ب شکم می اندازه و حتی تو. خواب بیشتر ب شکم می‌خوابه 

میخوام ببینم ایرادی ندارد؟؟؟ 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

عزیزم😍😂دخترمنم۶ماهشه وهمینکارو چه توخواب چ توبیداری انجام میده.توبیداری ک مشکلی نیست ولی توخاب بنظرم دورازجون احتمال خفگی باشه به همون طرفی هرشب میچرخه ک کپ بشه ی بالش بزار.من یطرفشومیزارم

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فعلا زوده هنوز خطر سندرم مرگ ناگهانی هست دور از جون بچت ان شاالله ک هزارساله بشه 

منم از همین می ترسم ولی تکون ش میدم بیدار میشه و گریه می کنه و دوباره ب شکم می‌خوابه 

منم از همین می ترسم ولی تکون ش میدم بیدار میشه و گریه می کنه و دوباره ب شکم می‌خوابه 

وقتی ب پهلو خوابید ی بالش بزار پشت کمرش یا دو طرفشو بالش بزار ک از طاق بازی نتونه خارج بشه

دخترمنم ۸ماهشه.کلا به شکم میخوابه برش میگردونم بازم برمیگرده اونجوری راحته

باز دختر شما بزرگتره.. دخترمنم فقط ب شکم می خوابه 

همه جا میگن خطر خفگی هست میترسم 

عزیزم😍😂دخترمنم۶ماهشه وهمینکارو چه توخواب چ توبیداری انجام میده.توبیداری ک مشکلی نیست ولی توخاب بنظ ...

خسته نمی شن ب ‌شکم