elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان خانوما 112 بازدید | 10 پست کسی تا حالا با پرمویی باردار شده من میخوام مهرماه اقدام کنم میترسم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/06/20 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 🤨🤨😳😳😳😳 بعله جانن خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 مگه ربط داره عزیز؟شرمنده واقعا نمیدونم میگن ربط داره منم میترسم به خاطره همین از اقدام فرار میکنم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 😐😐😐😐🤔 😥 خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 آره یه آزمایش هورمونی بده، اگه هورمون مردانت بالا نیست از این منظر مشکلی نیست توی بارداریت اگه بالا بشه یعنی نازام خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 اگر بالا بود که باید درمان بشی باردار شدن یه ذره سخت تر میشه، ممکنه طول بکشه آهان خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 نه خدا نکنه درمانهای جدید رو خبر ندارم قبلا فکر کنم هورمون درمانی میکردن با قرص. بازم نمیدونم کسی ... خیلی میترسم خودمم تک فرزندم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 سلامت باشی اصلا نترس قدرت تلقین رو دست کم نگیر فکرت رو آزاد کن استرس و تمرکز و ترس از ناباروری، خیلی ... مرسی عزیزع دلم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده