همون دوتا گوجه نمک بزن با پیاز و نون بخور اینقدر خوشمزست
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
این تاپیکا تکراری شده یکی تاپیک میزنه گشنمه فلانه بعد شمارع کارت میده تو خصوصی مثل اون کاربر گوجه سبز نمکی خانوما لطفا هیچکی اعتماد نکنه اون ک اخرسر مرد در اومد
دماغ عملی نیستم..ولی آرزومه ..ای کاش میشد ب آرزوم برسم
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘