2777
2789

من چند وقت پیش از دهن یکی از دوستام شنیدم که شیر خشک وسرلاک هایی که زیرشون یه رنگ آبیه بعد تاریخ تولید وانقضا رو زدن روش فاسدن ولی باور نکردم الان امروز برای بچه م سرلاک گرفتم دیدم این رنگ آبی زیرش نیست فقط تاریخ وایناس 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره  مگه از داروخانه نمیگیری؟

ازداروخانه میگیرم ولی شک کردم بخدا

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
مطمئنی ...

الان که دیدم این سرلاک زیرش برچسب آبی نیست مطمئن شدم میخوام برم از داروخانه بپرسم

شیر خارجی که من واس بچم میگرفتم زیرش این رنگی ابی بود

نمیدونم بخدا اعصابم به هم ریخت 

فکر نکنم ..این موضوعی نیست که راحت اتفاق بیفته ...شهر هرت نیست که ...

والا به نظرمن شهر هرته دیگه چی مونده سرمون بیاد