2777
2789
عنوان

بیاید از سوتیاتون موقع خرید بگید

140 بازدید | 12 پست

من ۱۵ سالم بود رفتم لباس زیر بخرم 

فروشنده اقا بود 

بدبخت گفت سایزتون؟

منم اون موقع خدای غرور یه چشم غره رفتم براش از مغازه زدم بیرون ..

یعنی خاعککک

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

من دوساعت پیش تو ی تاپیک دیگه گفتم

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم جانبو نوار بهداشتی بخرم پریود شده بودم یهو دیدم نوار ندارم بعد فروشنده گفت روغنامونم تخفیف خورده نمیبرین

منم گفتم نه سنگینه نمیتونم ببرم ایناهم واجبه اومدم بخرم

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
من رفتم جانبو نوار بهداشتی بخرم پریود شده بودم یهو دیدم نوار ندارم بعد فروشنده گفت روغنامونم تخفیف خ ...

زینب زینب زینببب

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

چنبار گفتم اینجا بازم میگم با چند نفر هی منتظر بودیم سوپری سر کوچه باز کنه حوصله نداشتم برم یه جایه دیگه آقاهه داشت میومد من بدو رفتم اول ک زود برم تو خرید کنم بدو رفتم تو به آقاهه گفتم چی میخوای😐گفت دخترم مثه اینکه تو چیزی میخوای😢

خودت باش😎مگه خودت چشه 
چنبار گفتم اینجا بازم میگم با چند نفر هی منتظر بودیم سوپری سر کوچه باز کنه حوصله نداشتم برم یه جایه ...

واقعااا خخ

من یه سوتی دیگه از همسرم میگم ،

دیشب رفتیم رانندگی یادم بده ،هی گفت کلاچ ترمز ،کلاج ترمز ،منم میخواستم راهو برم ،ایندفعه عصبانی شد ،یکم بلندتر گفت کلاااج ،ترمزززز، منم هول شدم یهو پامو محکم زدم رو ترمز ،فقط یه صدای شاااالاااپ اومد 😕

برگشتم دیدم با سر رفته تو شیشه 😕😂

شوهرم 😡😡😡😡

من 😑🤣

ملت 🤨😮😂

یبار دم عیدکه مغازه هاخیلی شلوغ بودن یهو ی آقایی دستمومحکم گرفت کشیدگفت انتخاب کن دیگه دهنموسرویس کردی بچه الان بیدارشده😳🥴 هنگ کردم نگام کردانگارصاعقه زد وخشکش کرد 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯