2777
2789
عنوان

سقط جنين و غصه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم هی میگم اگه سالم بود چی میشد ابنقدر دوستام همسن و سال من که سالم بدنیا اوردن چه میدونم ...

آدم نمیدونه خدا چی براش مقدر کرده امیدوارم خدا به همه اون خانومایی که دوست دارن مادر بشن یه بچه صحیح و سلامت بده 

Ich berge mich in deiner Hand
عزیزم ازمایش ژنتیک دادم گف مشکلی ندارین دکترمم گف جهش ژنتیکیه واسه همه میتونه اتفاق بیفته

باشه حالا تمام آزمایشات و سونو رو تحت نظرش باش،من خودمم مثل توبودم الان جفت بچه هامم ژنتیک رفتم هرچند ک مشکلی نداشتن خداروشکر،امیدبخدا باشه

هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞

سلام عزیزم خوبی؟منم دقیقا مشکل تو رو داشتم یه سقط قلب تشکیل نشده بود و دومی هم هیدروپس و کیستیک هیگروما بود ۱۴هفته سقط کردم هنوز باید برم مشاوره ژنتیک..میشه بگی چیکارا کردی و دکتر چی بهت گفت

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
سلام عزیزم خوبی؟منم دقیقا مشکل تو رو داشتم یه سقط قلب تشکیل نشده بود و دومی هم هیدروپس و کیستیک هیگر ...

سلام ممنون گلم

شما خوبين،؟؟؟

شما بچه ي ديگه دارين يا نه؟؟؟

والا ما ازمايش ژنتيك داديم سالم بوديم

دكتر گف جهش ژنتيكي بوده..

شما ازمايش ژنتيك ندادين؟

سلام ممنون گلم شما خوبين،؟؟؟ شما بچه ي ديگه دارين يا نه؟؟؟ والا ما ازمايش ژنتيك داديم سالم ب ...

ن عزیز من هنوز فردا باید برم مشاوره ژنتیک ببینم چی میگه و چیکار باید بکنم بچه هم نه ندارم..‌خب تو کی باید بری اقدام نگفت بهت؟ازمایشا چند شد

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

مشکلات زیادی داشت... شکاف کام، بندناف تکی، ریسک تریزومی و... یکسال از این اتفاق گذشته ولی هنوز براش گریه میکنم... خواهش میکنم شما ب خودتون کمک کنین... سردی نخورین،پیاده  روی برید، ذکر بگین تا مث من افسرده نشین

مشکلات زیادی داشت... شکاف کام، بندناف تکی، ریسک تریزومی و... یکسال از این اتفاق گذشته ولی هنوز براش ...

الهی بمیرم برات عزیزم

خیلی سخته

ارمایش ژنتیک دادین؟دکتر برای بارداریت اجازه داده،؟

والا اجی همیشه هر روز پیاده روی دارم

اکثرا گرمی میخورم

از خدا کمک میخام

خدا نکنه عزیزم.... انشاله ک برا هممون روزای خوبی در راه باشه...... دکترم میگه این ی مشکل محیطیه و نیاز ب آزمایش ژنتیک نیست ولی خودم ترجیح میدم اگ اوضاع روحیم بهتر شد حتما برم حداقل آزمایش کاریوتایپ