2777
2789

دوستان دلیل این کارم رفتارا و اخلاق جدیدش که خیلی رابطمون سرد کرده و در ماه فقط دو سه روز اشتی هستیم میخوام بدونم چیزی هست یا نه شنیدم که یه برنامه هست به نامSFP که چت ت ل گ رام و واتساپ و اینستا و هر پیام رسان دیگه ای یا تماس هاش هم نشون میده ولی نیمدونم چجور کار میکنه اگه کسی هست که بتونه کمکم کنه در حقم خواهری کرده ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر با نامزدت به اینجا رسیدی یعنی این رابطه درست پیش نرفته جای کارآگاه بازی برو پیش مشاور و ببین چه باید بکنی با این زندگی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اگر با نامزدت به اینجا رسیدی یعنی این رابطه درست پیش نرفته جای کارآگاه بازی برو پیش مشاور و ببین چه ...

درست میگید ولی نمیاد مشاوره و مشکل از اون تا هرچیز میشه من بلاک میکنه و چند روز یبار میاد و باز بلاک میکنه خسته شدم اگه واقعا چیزی هست میخوام بدونم بعد برم اگه نه که بجنگم و درستش کنم 

خب نصب کنی و ببینی چیزی هست یا نیست مشکلت حل میشه؟!؟!!! 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
درست میگید ولی نمیاد مشاوره و مشکل از اون تا هرچیز میشه من بلاک میکنه و چند روز یبار میاد و باز بلاک ...

جنگیدن نداره...اصلا کسی هم نباشه این رابطه اشتباهه باید خودت بری مشاوره و تصمیم نهایی رو بگیری

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
تو گوگل بزن برنامه spf  کامل مرحله به مرحله توضیح داده

زدم ولی نوشته بود ثبت نام کنید وشماره و اسک و فایمیل میخواست و رمز شماره خودم با اسم فامیلیم زدم پولی هم هست ولی ددیگه نیمدونم چجور گوشی کسی میشه هک کرد

درست میگید ولی نمیاد مشاوره و مشکل از اون تا هرچیز میشه من بلاک میکنه و چند روز یبار میاد و باز بلاک ...

تنها برو پیش مشاور

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.