2821
2789
عنوان

بالش خیلی خوب و راحت

101 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان...میخوام بالش،بخرم...یه بالش،خوب که بخوبی گردنم رو پوشش،بده و نرم باشه شما چه بالشی رو پیشنهاد میدید؟....

بالش،مموری فوم کی،داره؟اگه دارین از بالش مموری فوم راضی هستین؟نرمه؟چجوریه؟

من همه  بالش هام الیافه

چند وقت یبار هم میشورم و خیلی راضی ام

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همه  بالش هام الیافه چند وقت یبار هم میشورم و خیلی راضی ام

گردنتونو خوب محافظت میکنه؟ّ...من اصولا به پشت میخوابم،اما میخوام به پهلو خوابیدن رو هم امتحان کنم...یه بالشی میخوام که بتونه تو این دو حالت پاسخگو باشه،سفت نباشه...خیلی نرم هم نباشه...نرم باشه و روی تشک تختم میخوام بذارمش...

گردنتونو خوب محافظت میکنه؟ّ...من اصولا به پشت میخوابم،اما میخوام به پهلو خوابیدن رو هم امتحان کنم... ...

معمولا الیاف نرمه و خیلی ها باهاش راحت نیستن

امامن متکامو خیلی پر کردم که ازاون حالت نرم بودن بیرون بیاد و راحتیم باهاش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز