2777
2789
خیجال و لباس شویی امرسان تلوزیون تی سی ال  هنوز بازشون نکردم انشلاه از فردا کار میکنن

امروز اومدی سایت این همه پست هم داری؟🤔🤔🤔

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
عزیزم مارکای ایرانی مثله اسنوا و.. فکر کردی ایرانیه  ایران فقط مونتاژ میکنه 😅 و البته موتورش ...

من فقط میدونم لباسشویی ایرانی پاکشوما خیلی خوبه

مامانم دو بار پاکشوما گرفت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اغلب وسایلم عرشیا است

زودپز.قابله استیل،قایلمه سرامیک، ابمیوه گیری 17 تکه ک اسیاب قهوه و بلندر غذاساز و اینا داره،گوشتکوب برقی،چرخ گوشت،همزن برقی کاسه ای، اتو،سرویس قاشق چنگالم همه عرشیان

ست کفگیر و ملاقه هم

کنوود و هاردستون و فلر و فلیپس از فلر خیلی راضیم غذاسازم این مارکه تقریبا هر دو روز استفاده می کنم ...

منم اتو مخزن دار فلر دارم خیلی راضی م

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
جهیزیم برا سال ۸۰  لباسشویی ال جی  ابمیوه گیری و گوشت چرخ کن و جاروبرقی ناسیونال تلویزی ...

چرا نمیگین چرخ گوشت؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
کنوود و هاردستون و فلر و فلیپس از فلر خیلی راضیم غذاسازم این مارکه تقریبا هر دو روز استفاده می کنم ...

ظرفشویی فقط بوش ...الجی رو خیلیا راضی نیستنا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

از دخترم برا امسال ۹۹

جاروبرقی زونر

لباسشویی ال جی

یخچال و فریزر دوقلو سامسونگ 

تلویزیون آکسون

گوشت چرخ کن پارس خزر 

ابمیوه گیری و غذا ساز بایترون

همزن جنرال استیل

فعلا اینا رو یادمه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من شش ساله دارم از انواع و اقسام مشون استفاده میکنم 

لباسشویی و تی وی ال جی کاملا راضی

یخچال الکترو استیل کاملا راضی 

جاروبرقی سامسونگ کاملا نا راضی ام   

بقیه وسایلم هم فلیپس و بعصیا ایرانی هم راضی بودم به جز گازم ک باز ناراضی اصلا توصیه میکنم نخرید ماروس بود ایرانی بود .ولی بقیه ایرانیام مثل پارس خزر و ویداس و یع تی وی دیگه داریم ایکس ویژن خوب از اب درامدن

یخچال و لباسشویی ال جی 

آب میوه گیری بوش 

غذاسازو چند کاره  گوسونیک 

چایساز ریوالد🤔

چرخ گوشت پارس خزر 

جارو برقی پارس خزر

اتو سانی 

راضیم ولی کاش اتو رو گوسونیک و جاروبرقی رو کوئین سامسونگ می گرفتم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یخچال و لباسشویی ال جی  آب میوه گیری بوش  غذاسازو چند کاره  گوسونیک  چایساز ر ...

عه میگن جاروبرقی پارس خزر خوبه ک

از ترکیبش خوشم اومد

منم مثل شما میخام بگیرم

ولی اوتومو سانی نمیگیرم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐