بچه ها من جدیدا حس اشپز باشی بم دست داده خخ
زیاد غذا بلد نیستم درست کنم ولی همون چندتایی ک بلدم خداییش عالی میشه
فکر کنم بیشتراتون بلد باشید
ولی من میگم شاید یکی بخواد امتحان کنه
در اخر اگه شما نکته ای یا مدل دیگه ای دارید بگید ...من کاااااامل همه چیو میگم بهتون
اول اینکه بادمجون رو طولی ریز میکنید با قطر متوسط و سعی کنید یکم از قسمت چوبش پایین تو بیاید چون اون نمیپزه و سفته(امیدوارم متوجه منظورم بشید)
بعد بزارید نیم ساعت تو ظرف اب نمک خیس بخوره ...بعدش میبینید رنگ اب تیره میشه
بعد میرسید به پیاز و سیرررررر
مهمترین چیز برا خوشمزه شدن همینه
یه عالمه پیاز رو با یه چاکه سیر رو ریز میکنید
سیر رو نگینی و پیاز رو خلال نازککک
هر چی نازک تر بهتر ولی ننه خیلیییی نازکا
پیاز داغ خیلی خیلی تاثیر داره تو مزش
من که خیلی خیلی میریزم
بعد از اون بادمجون خیس خورده رو میزارید تو ی قابلمه و دوتا لیوان اب میریزید توش میزارید بخار پز شه .در قابلمه رو بزارید
همینطور ک بادمجون بخار پز میشه
پیاز داغ رو درست کنید
من ادویه رو کامل به پیاز داغ میزنم
ادویه های من
فلفل قرمز و سیاه
ادویه هفت رنگ ...حالا این واجب نیست .اصلا نمیدونم چی هست ترکیبش خخ
زردچوبه
نمک
بعد ک پیاز و سیر خیلی قشنگگگ سرخ شد
میریزیم تو ی کاسه
روغنی ک از پیاز داغ مونده رو نگه دارید ک باهاش کار داریم
تا پیازا سرخ شن بادمجونم بخار پز میشه
لازم نیست کاملا پخته بشناااااا
حواستون باشه که بادمجون فقط یکم شل شه
ولی خمیر نشه اصلااا اصلاااا
بعد بادمجون رو بگیرید با چنگال ریش ریش کنید
اصلانزارید از حالت ریش ریش خارج شه
بعد ک ریش ریش کردید ریزید تو ماهیتابه ای ک توش پیاز داغ درست کردید
سعی کنید اگه روغن زیاده ازش بردارید چون بادمجون خیلی روغن پس میده و غذا خیلی شکل ناسالم به خودش میگیره
بعد ک بادمجونا یکم سرخ شدن و رنگ گرفتن
پیاز داغ رو اضافه کنید یکم هم بزنید
و کشک رو با اب جوش رقیق کنید
زیاد رقیق نکنیدااا ک خیلی ابکی بشه
کشکو ن زیاد بریزید ن کم
بعدم هم بزارید یکم با شعله کم رو گاز باشه در حد ۵ دقیقه
بعدم نعناع داغ و گردو پودر شده توش بریزید
و روشو میتونید با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو تزئین کنید
خیلییییی خوشمزه این لامصب خیلییییی
مقدارشم نگفتم چون من چشمی کار میکنم
دستم شکست انقدر تایپ کردم
خوشتون اومد لایک کنید
سوالی هم بود بگید