2777
2789

بچه ها من جدیدا حس اشپز باشی بم دست داده خخ

زیاد غذا بلد نیستم  درست کنم ولی همون چندتایی ک بلدم خداییش عالی میشه

فکر کنم بیشتراتون بلد باشید 

ولی من میگم شاید یکی بخواد امتحان کنه 

در اخر اگه شما نکته ای یا مدل دیگه ای دارید بگید ...من کاااااامل همه چیو میگم بهتون 


اول اینکه بادمجون رو طولی ریز میکنید با قطر متوسط و سعی کنید یکم از قسمت چوبش پایین تو بیاید چون اون نمیپزه و سفته(امیدوارم متوجه منظورم بشید)

بعد بزارید نیم ساعت تو ظرف اب نمک خیس بخوره ...بعدش میبینید رنگ اب تیره میشه 


بعد میرسید به پیاز و سیرررررر 

مهمترین چیز برا خوشمزه شدن همینه 

یه عالمه پیاز رو با یه چاکه سیر رو ریز میکنید 

سیر رو نگینی و پیاز رو خلال نازککک 

هر چی نازک تر بهتر ولی ننه خیلیییی نازکا

پیاز داغ خیلی خیلی تاثیر داره تو مزش 

من که خیلی خیلی میریزم 


بعد از اون بادمجون خیس خورده رو میزارید تو ی قابلمه و دوتا لیوان اب میریزید توش میزارید بخار پز شه .‌‌در قابلمه رو بزارید 


همینطور ک بادمجون بخار پز میشه 

پیاز داغ رو درست کنید 

من ادویه رو کامل به پیاز داغ میزنم 

ادویه های من 

فلفل قرمز و سیاه 

ادویه هفت رنگ ...حالا این واجب نیست .‌‌اصلا نمیدونم چی هست ترکیبش خخ

زردچوبه

نمک 

بعد ک پیاز  و سیر خیلی قشنگگگ سرخ شد 

میریزیم تو ی کاسه 

روغنی ک از پیاز داغ مونده رو نگه دارید ک باهاش کار داریم 


تا پیازا سرخ شن  بادمجونم بخار پز میشه 

لازم نیست کاملا پخته بشناااااا 

حواستون باشه که بادمجون فقط یکم شل شه 

ولی خمیر نشه  اصلااا اصلاااا 


بعد بادمجون رو بگیرید با چنگال ریش ریش کنید 

اصلانزارید از حالت ریش ریش خارج شه 

بعد ک ریش ریش کردید ریزید تو ماهیتابه ای ک توش پیاز داغ درست کردید 


سعی کنید اگه روغن زیاده ازش بردارید چون بادمجون خیلی روغن پس میده و غذا خیلی شکل ناسالم به خودش میگیره


بعد ک بادمجونا یکم سرخ شدن و رنگ گرفتن

پیاز داغ رو اضافه کنید یکم هم بزنید


و کشک رو با اب جوش رقیق کنید 

زیاد رقیق نکنیدااا ک خیلی ابکی بشه 


کشکو ن زیاد بریزید ن کم 


بعدم هم بزارید یکم با شعله کم رو گاز باشه در حد ۵ دقیقه

بعدم نعناع داغ و گردو پودر شده توش بریزید 


و روشو میتونید با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو تزئین کنید 


خیلییییی خوشمزه این لامصب خیلییییی


مقدارشم نگفتم چون من چشمی کار میکنم 


دستم شکست انقدر تایپ کردم 

خوشتون اومد لایک کنید 


سوالی هم بود بگید

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نباید بادمجان سرخ بشه ؟؟

خب بعد ریش ریش کردن سرخ میشه دیگه 

بخار پز شدن باعث میشه روغن زیادی نخواد 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

خیلی ممنون عزیزم  

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
این مدل جدید بود امتحان میکنم البته من بادمجون نگینی میکنم تفت میدم روغن کم مصرف میکنه

خب برای مصرف کمتر بخار پز کن

منم قبلا همین کارو میکردم ولی اینجوری محشرررر میشه

روغنم خیلی کم میخواد

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

استاتر منم تازگی یاد گرفتم، از خانوم همسایمون، مثل شما عالی درست میکنه 😍 یبار فقط تو این ۶ سال ازدواجم درست کردم ،  چون شوهرم اصلا اهل اینجور غذاها نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من همیشه سرخ میکردم. حالا این بار بخار پز میکنم ببینم چجوری میشه. مرسی😊

خواهش عزیزممم

من خودم همیشه سرخ میکردم ولی کلیییی روغن پس میداد روش

ولی ایندفعه محشرر شد

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
استاتر منم تازگی یاد گرفتم، از خانوم همسایمون، مثل شما عالی درست میکنه 😍 یبار فقط تو این ۶ سال ازدو ...

فکر نکنم ازین غذا بهتر برای من وجود داشته باشه 

حالا یبار اینجور درست کن ایشالله دوست داره

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

فقط استاتر من با گوشکوب برقی میزنم اما خیلی لهش نمیکنم. با چنکال خیلی حوصله میخاد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
ماهم سرخ میکنیم هم اینطوری که اسی گفت روشی اسی چرب نیست خیلی ولی بادمجون سرخ شده یه وجب روغن روشه😅

دقیقااا 

منم همش خانوادم از روغنش گله میکردن 

ولی ایندفعه بادمجون هم نرم شد هم سرخ 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز