2777
2789

ترخدا بگین 

تو رابطه ای هستین نه میتونین تموم کنید نه میتونید ادامه بدین چون خانواده ها مخالفن صدرصد یعنی به هیچی سراطی مستقیم نیستن و اینکه نمیتونین باهم عقد کنین چون دیگه طرد میشین از ما خانواده 

شما بودین چکار میکردین 😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

دلیل مخالفت خانواده چیه ؟ واقعا طرف بدرد بخوره انقدر که به خاطرش جلوی خانوادت وایسی ؟ یا قضیه عشق و عاشقیه که آدم کور و کر میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به شما نصیحت هرگز هرگز خانوادت را بخاطر هیچ مردی 

کنار نذار 

در این مواقع دلایل خانواده مهمه که اغلب دلیل مخالفتشون منطقی هست که لازمه شما بسنجید 

چون فرد عاشق هست احساسی تصمیم میگیره و یک سری مسائل را نمیبینه یا نادیده میگیره که از چشم خانواده پنهان نیست و اونا با منطق بهتری نظر میدند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

۱۶سال پیش لج کردم با همه چقدر قهرو دعوا چشام کور شده بود آخرش همون حرف بقیه شد ..طلاق با ی بچه زندگی پر از عذاب و بیماری خیانت هم گل مجلس زندگیم بود  ...عاقل باشید عشق نون و آب نمیشه 

۱۶سال پیش لج کردم با همه چقدر قهرو دعوا چشام کور شده بود آخرش همون حرف بقیه شد ..طلاق با ی بچه زندگی ...

عزیزم میشه برام یه استخاره بگیری

ببینم چکار کنم درسته چی خیر و صلاحمه یا چه میشود؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

عقل نداری تو دختر ایا اگ خواهرم بودی چنان گوشت میبیچوندم ک دیگ این مسخره بازیا در نیاری اون مرد دنبال سو استفادس مخصوصا جنسی ازت  بچه بازه میفهمیی 19 سال اختلاف سنی مگه خاله بازیه اون فقط دنبال سو استفاده حنسیه ازت وگرنه میرف سمت زن همسنش

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸