تو نامزدیمون که سعی میکرد هرروزبیادطرفم ورابطه هم داشتیم. یکسالم عاشقم بود برا رسیدن بهم خیلی تلاش ...
نسبت ب اوایل بهتر شده پس
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
دركت ميكنم عزيزم بخاطر همين از نصيحتاي يه سريا عصبي شدم من خودم با ي ادم بيمار زندگي كردم و خودمو ب ...
بخدا عین من
موقع ازدواج نفهمیدم مریض روانیه یه دختر با ادب أروم خجالتی الان دست کمی از سگهای هار ندارم ازبس فشار روم بود ازنظر روانی یه دختر دارم طفلی رو امروز زدمش باهاش نشستم گریه کردم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم خدا لعنت کنه پدرومادر اشون رو که واسه پسر مریضشون خاستگاری میرن وکلی تعریفشو میکنن ودخترمر دم وبدبختی میکنن
خیلی عاشقشم. من یه بار زجه زدم ازخداخواستم گفتم من نمیخام اینطورباشم وقتی شوهرم مثل من نیس و خودم تمام احساسمو کورکردم که یه وقت آلوده به گناه نشم. الان سعی میکنه راضیم کنه ولی دیگه دیره من نمیفهمم چیزی
من رو راست بش میگم میگم که هرکاری کنه دیگه نمیفهمم حتی کارهایی که قبلا خیلی میل داشتم انجام بده وندا ...
ناراحت نمیشه.. اسرار نمیکنه... یا برای گذشته دلیل نمیاره
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
ناراحت نمیشه.. اسرار نمیکنه... یا برای گذشته دلیل نمیاره
فقط میگه اعصابما نریز بهم ونزن توحالم وتمام. نه نازی نه چیزی. بعضی وقتا یادم میره زنم..... ناز کردن دیگه بلدنیستم عشوه ندارم دیگه. سال اول زندگی لباس خواب میپوشیدم آرایش میکردم موهامو فرمیکردم دیدم اون اصلا نگاه نمیکنه وبراش جالب نیس منم حالا عادیم. البته ازلحاظ تمیزی همیشه بدنما تمیز نگه میدارم یه بارنشد کثیف بوده باشم
شوهرم حتی دست بزن هم داره. عاشورا بچه دخترخالم خونمون بود منم داشتم به پسرکوچیکم غذامیدادم. پسر بزرگم بچه خالما زد شوهرمم اومد چنان زد توسرم که هنوز پشت گردنم ورم داره. گفت چرا بچه مردم آوردی. درصورتی که اصلا من نیوردمش اشتباهم ازمن نبود
تابخام ازش گله کنم میگه چته چی کم گزاشتم توخونه. تو لیاقت نداری دلت یه پسر ولویی میخاست که بیفته دنبال تو به گشت وگزار واینور اونور و آخرشم ازنداری وگشنگی بمیری